15 Декември, 2014 11:54 1 422 3

241 души напират за 20 места в митницата в Свиленград

  • митница-
  • свиленград-
  • кандидати

12 кандидати ще се борят за едно място в конкурса за 20 вакантни щата в свиленградската митница. Това става ясно от сайта на агенция „Митници” в Интернет бяха публикувани имената на допуснатите до втория етап на конкурса – решаване на тест, след първоначалния подбор по документи.

Преминалите първото сито са 241, като комисията не е допуснала до тест 32-ма кандидати. Посочените причини за отпадането им са, че представените документи не удостоверяват изпълнението на минималните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността: минимална образователно-квалификационна степен бакалавър, както и област на висше образование по социални, стопански и правни науки; природни науки, математика и информатика; технически науки; сигурност и отбрана.

Кандидатите трябва да се явят на тест, който ще се проведе на 22-ри декември в сградата на Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Интервюто с успешно издържалите теста ще се проведе на допълнително уточнена дата, за която те ще бъдат уведомени предварително.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    0 0 Отговор
    гювеча е голям:):):):)
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    да голям е 5 евро от всеки чужд камион средно 1000 камиона на 24 часа и така ;)

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Тия 5 евро са прикаэки эа глупаци.Достатъчно е да пропусниш само едно конкретно МПС беэ проверка эа смяната си -по предварителна уговорка естествено,и по банковата ти сметка в държава по иэбор ще постъпят едни пари.Но първо трябва да станеш митничар и да плащаш на когото трябва эа да си на трасето,а не на бюро!