Отидете към основна версия

3 680 1

Международните компании обръщат поглед към утвърденото изложение "Вода" София

  • иец-
  • изложение-
  • вода

Форумът събира фирмите за управление на водите в Интер Експо Център-София от 27 до 29 март

Развитието на всеки сектор е пряко свързано с международните изложения, които дават възможност на компаниите за обмяна на идеи, ноухау, технологични нововъведения и контакти. Доказало се със значението си за водния сектор, изложението ВОДА СОФИЯ отбелязва засилен чуждестранен интерес за участие. Форумът ще се проведе за 12-и път, събирайки професионалистите в бранша от 27 до 29 март в Интер Експо Център – София.

Изложението обединява целия сектор на водната инфраструктура, вододобива, дистрибуцията, пречистването на индустриални и битови отпадни води, строителни дейности и други. Над 30% са директните участници от чужбина, съобщават организаторите. Сред тях са компании от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния и Словакия. Фирмите, които желаят да се включат, могат да заявят участието си до края на месец февруари.

През годините събитието се доказа като утвърдена платформа за срещи на български и чуждестранни специалисти, участващи в големи структурни проекти в страната. В рамките на изложението през тази година ще се проведе 10-ата международна конференция Булаква на тема „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии“, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ). В дните на изложението среща ще си дадат бизнесът и представители на държавни, обществени и общински институции.

И през тази година организаторите на ВОДА СОФИЯ са си поставили за цел да осигурят максимално добра среда, предоставяща оптималните условия за развитието на сектора и бизнеса. Международното изложение се провежда паралелно с единствения специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.

Новините и допълнителна информация за ВОДА СОФИЯ ще откриете на сайта watersofia.com.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини