Отидете към основна версия

5 943 0

Партньорството с NEXT BASKET подкрепено от личен асистент

  • next basket

Персоналните асистенти на Платформата подкрепят онлайн бизнеса

NEXT BASKET, Платформата за електронна търговия, въвежда персонализирана подкрепа за всеки свой Партньор. Тя предоставя постоянен достъп до експерти чрез имейл, чат и директни телефонни разговори, за да могат Партньорите на компанията могат да се възползват от тяхната експертиза.

Всеки въпрос има своя отговор

Целта на NEXT BASKET е да премахне всички пречки пред своите Партньори, като предлага услугата Персонален консултант.

Специалистите на Платформата са на разположение по всяко време, за да помагат с разрешаването на всякакви въпроси или предизвикателства, свързани с онлайн търговията - от технически детайли до маркетингови и продажбени стратегии.

Комуникацията личен специалист може да стане по няколко различни канала – било то чрез имейл, чат система, телефон, Viber или WhatsApp.

Експертиза на всяка стъпка

NEXT BASKET се гордее с многофункционален екип от специалисти в области като дигитален маркетинг, онлайн продажби, SEO оптимизация и дизайн.

Всеки Партньор може да използва този ресурс, за да получи експертни съвети и практически насоки за е-търговията, спрямо конкретните нужди или затруднения.

В зависимост от типа на партньорството с NEXT BASKET, онлайн бизнесите имат право на различен обем безплатни консултации, които стартират от минимум 3 часа на месец и могат да достигнат до неограничен достъп до специалисти.

NEXT BASKET вече активно работи с първите си Партньори, а формата на уебсайта им е отворена за запитвания и въпроси.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за направата на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5-в-1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125+ платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и електронен бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има близо 100 служители.


Свързани новини