Last news in Fakti

28 Юни, 2023 18:33 5 573

NEXT BASKET подсигурява услуги за фулфилмънт и доставки за своите партньори чрез ключово партньорство с euShipments.com

  • next basket

* Иновативният стартъп, разработващ софтуерна платформа за е-магазини ще си сътрудничи с euShipments * euShipments е една от водещите международни компании за фулфилмънт и логистика със собствени складове и експресни доставки в цяла Европа.

NEXT BASKET подсигурява услуги за фулфилмънт и доставки за своите партньори чрез ключово партньорство с euShipments.com - 1

NEXT BASKET - софтуерната платформа, предлагаща 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн бизнеси, сключва договор за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки) с euShipments.com. Това важно партньорство дава възможност на всички компании, които използват платформата на NEXT BASKET, да се възползват от развитата международна мрежа на euShipments.com и да гарантират бързи и сигурни доставки до над 27 държави в Европа.

Експертизата на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия ще позволи на партньорите на NEXT BASKET да се фокусират изцяло върху бизнеса си. Те ще доверят управлението на поръчките и доставките до крайни клиенти в България и чужбина на професионалистите от euShipments.com, без да е необходимо да създават вътрешен логистичен отдел.

euShipments.com, в момента разполага със складове в 12 европейски държави, използващи един унифициран оперативен и софтуерен модел. От тези 12 държави, компанията оперира със собствени складове и екипи в 4 от тях - България, Румъния, Унгария и Хърватия. Това означава, че еCommerce логистиката разполага с всички необходими ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

Партньорството между NEXT BASKET и euShipments.com ще предостави максимално улеснение на онлайн търговците, като създаде всички условия за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, като гарантира сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

„Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и “инжектираме” обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.” - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

Очакваме старта на NEXT BASKET през месец юли тази година, а дотогава продължаваме да следим всички новини около развитието на новата българска софтуерна платформа за електронна търговия, която наскоро спечели отличието „Компания на годината“ в категория „Стартъп на годината“, а впоследствие получи и финансиране от фонда за дялови инвестиции Иновейшън Кепитъл.



Свързани новини