Last news in Fakti

9 Юни, 2023 18:23 5 191

NEXT BASKET осигурява бърз и безпроблемен старт в онлайн търговията

  • next basket

Софтуерната платформа позволява изграждането на успешен е-бизнес с 360-градусово решение за онлайн търговия и модел без служители

NEXT BASKET осигурява бърз и безпроблемен старт в онлайн търговията - 1

NEXT BASKET представлява революционна платформа за онлайн магазини, която осигурява гъвкаво и цялостно решение, подходящо за различни видове бизнеси. Тя засяга тези, които вече имат съществуващи физически търговски обекти или производствени бази, но търсят възможности за развитие в дигиталната среда Същевременно, NEXT BASKET е идеална за нови предприемачи, които искат да започнат своята търговска дейност пряко в дигиталния свят.

Платформата е изключително гъвкава и позволява на Партньорите да изберат между два основни подхода. Могат да изберат да управляват своя онлайн магазин самостоятелно или, ако предпочитат, да възложат целия процес на дигитално и търговско развитие на експертния екип на NEXT BASKET. Този двоен подход гарантира, че платформата е подходяща както за установени марки, така и за стартиращи предприятия с ограничени ресурси.

За бизнеси с вече установени физически магазини, NEXT BASKET съчетава традиционния модел с онлайн търговския модел, облекчавайки интеграцията между двете. Относно новите предприемачи, платформата осигурява пълен пакет от услуги, които обхващат всички ключови етапи на стартирането на бизнес - от създаване на компания, разработка на бранд и лого, до формулиране на стратегия за дигитален маркетинг и продажби.

NEXT BASKET е създадена с мисълта за бързина и удобство, което я прави една от най-ефективните платформи за влизане в света на електронната търговия. Нейната уникалност се състои в това, че предлага решения, които са насочени към специфичните нужди на всеки бизнес, независимо дали става въпрос за голяма компания или за нов стартъп с ограничен бюджет.

72 часа до стартирането на вашия готов онлайн магазин

С NEXT BASKET, всичко от което се нуждаете, за да изградите и стартирате своя онлайн магазин, е достъпно за 72 работни часа. С иновационни софтуерни решения и разнообразие от дизайнерски теми, ще бъдете готови да стартирате, ако притежавате каталог с продуктите, снимки и описания, както и всички необходими правни документи. Ако все още нямате тези ресурси, не се притеснявайте - NEXT BASKET е тук, за да ви помогне с повече от 125 разнообразни услуги, които обхващат всички аспекти на процеса на дигитализация.

Бъдете в течение с динамичния свят на електронната търговия, без да инвестирате излишни усилия и време, благодарение на персоналния асистент, предоставен от NEXT BASKET. Той е на разположение да отговаря на всички ваши въпроси и да ви подкрепя в организационни, технически и стратегически аспекти. Освен това, експертите на платформата са на разположение за консултации, като ви съветват по въпроси, свързани с продуктовата и ценова политика, счетоводство, позициониране на пазара и изграждане на бранд. Така NEXT BASKET не само предоставя технология, но и необходимата експертиза за оптимизиране на вашите приходи.

125 интегрирани услуги за съвременен и интелигентен бизнес растеж

NEXT BASKET се отличава на пазара с уникалната си комбинация от услуги, включително онлайн магазин, интегрирана ERP система със складов софтуер и цялостен набор от услуги за електронен бизнес. Това позволява развитие на модела на бизнес без служители, където предприемачите могат да адаптират своите нужди динамично и да имат на разположение компетентен екип по всяко време.

NEXT BASKET създава една екосистема с над 125 платени и безплатни услуги, които включват, но не се ограничават само до:

* Маркетинг и реклама в социалните мрежи;

* Професионална SEO оптимизация;

* Фото заснемане и описание на продукти;

* Създаване и поддръжка на бизнес блог;

* Правни и счетоводни услуги;

* Дизайнерски услуги;

* Програмиране на допълнителни функционалности и други.

Със своето всеобхватно решение за електронна търговия, NEXT BASKET предлага възможност за развитие на вашия бизнес, без необходимостта от голям екип, огромни инвестиции или специални технически умения. Продажбите онлайн вече са по-лесни от всякога - NEXT BASKET събира всички необходими елементи на едно място, за да гарантира успешния ви старт в електронния свят.



Свързани новини