Last news in Fakti

12 Септември, 2023 12:18 5 835

Партньорството с NEXT BASKET подкрепено от личен асистент

  • next basket

Персоналните асистенти на Платформата подкрепят онлайн бизнеса

Партньорството с NEXT BASKET подкрепено от личен асистент - 1

NEXT BASKET, Платформата за електронна търговия, въвежда персонализирана подкрепа за всеки свой Партньор. Тя предоставя постоянен достъп до експерти чрез имейл, чат и директни телефонни разговори, за да могат Партньорите на компанията могат да се възползват от тяхната експертиза.

Всеки въпрос има своя отговор

Целта на NEXT BASKET е да премахне всички пречки пред своите Партньори, като предлага услугата Персонален консултант.

Специалистите на Платформата са на разположение по всяко време, за да помагат с разрешаването на всякакви въпроси или предизвикателства, свързани с онлайн търговията - от технически детайли до маркетингови и продажбени стратегии.

Комуникацията личен специалист може да стане по няколко различни канала – било то чрез имейл, чат система, телефон, Viber или WhatsApp.

Експертиза на всяка стъпка

NEXT BASKET се гордее с многофункционален екип от специалисти в области като дигитален маркетинг, онлайн продажби, SEO оптимизация и дизайн.

Всеки Партньор може да използва този ресурс, за да получи експертни съвети и практически насоки за е-търговията, спрямо конкретните нужди или затруднения.

В зависимост от типа на партньорството с NEXT BASKET, онлайн бизнесите имат право на различен обем безплатни консултации, които стартират от минимум 3 часа на месец и могат да достигнат до неограничен достъп до специалисти.

NEXT BASKET вече активно работи с първите си Партньори, а формата на уебсайта им е отворена за запитвания и въпроси.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за направата на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5-в-1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125+ платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и електронен бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има близо 100 служители.



Свързани новини