Last news in Fakti

18 Септември, 2023 08:50 7 315

NEXT BASKET: най-новата и иновативна Платформа за е-търговия

  • next basket

Онлайн Платформата за търговия сега предлага иновативни решения за Партньори, които искат да увеличат продажбите си при оптимизирани разходи

NEXT BASKET: най-новата и иновативна  Платформа за е-търговия - 1

В света на електронната търговия, както в България, така и на международно ниво, стартира нова компания - NEXT BASKET. Тази Платформа предоставя на предприемачите възможност да разширят границите в онлайн търговията.

Преди да направите първото си плащане, можете да се възползвате от 14-дневен пробен период. При подписване на годишен договор получавате 4 безплатни месеца, а създаването на вашия онлайн магазин отнема само 72 работни часа. Особено привлекателно е предложението за връщане на парите, ако услугата не отговаря на вашите очаквания.

Какво предлага новата Платформа?

Бързина, технологични иновации и надеждност

NEXT BASKET се отличава с нови софтуерни решения, които облекчават и ускоряват всеки аспект от онлайн търговията - от миграцията на магазина до оптимизацията му за максимална производителност.

Партньорите на компанията получават възможност за лесна и безплатна миграция към Платформата, като се гарантира запазването на всички данни и продуктова структура.

След като завършите миграционния процес, Платформата предлага безплатен хостинг и автоматично мащабиране на ресурсите в зависимост от трафика. Това гарантира, че вашият магазин ще работи безпроблемно дори по време на големи промоции, като Черен петък.

В рамките на услугите, които предлага NEXT BASKET, се включват и готови дизайнерски теми, които улесняват стартирането на вашия електронен магазин.

Както всяка Software-as-a-Service (SaaS) услуга, NEXT BASKET идва с предварително изготвени дизайнерски теми, така че да се постигне възможно най-кратък срок за стартиране на електронния магазин. Независимо от това, дизайнерите на Платформата могат бързо да персонализират темата или да изготвят изцяло нова, така че даден Партньор да има уникална визия, отговаряща на неговите индивидуални предпочитания.

В близко бъдеще се очаква и мобилно приложение, което ще даде възможност на Партньорите да управляват своя онлайн магазин директно през смартфона си.

Пълен спектър от услуги за вашия онлайн бизнес

Всеки Партньор на NEXT BASKET има достъп до личен консултант, който помага в развитието на онлайн магазина. Той е на разположение за съвети, ресурси и споделяне на най-добрите практики в електронната търговия.

Техническата поддръжка е на разположение 24/7, като всички проблеми се решават според тяхната важност, а не по ред на постъпване. Това гарантира, че всички онлайн магазини работят безпроблемно.

Експертите на Платформата предлагат над 125+ различни услуги в областта на е-търговията, включително продуктова фотография, копирайтинг, SEO оптимизация, уеб дизайн и много други.

Безкрайни възможности за вашия онлайн магазин

Всеки магазин, базиран на NEXT BASKET, може да предлага неограничен брой продукти без допълнителни такси при картови плащания.

От следващия месец, Платформата ще предоставя услуги за кол център и доставки в 28 европейски страни, слагайки началото на нова ера на електронната търговия без сложни процедури, технически препятствия и големи инвестиции.

При международни поръчки, доставките се осъществяват в сътрудничество с водещи логистични компании.

Официалният сайт на NEXT BASKET вече приема запитвания, като Вашето онлайн присъствие може да стане реалност за само 72 работни часа!



Свързани новини