Отидете към основна версия

1 471 4

Услугата YouTube Premium вече и в Казахстан

  • казахстан-
  • youtube premium-
  • достъп-
  • услуга

Мусин: Обсъжда се възможността за развитие на цифровата икономика и подкрепа на създателите на местно съдържание в страната

Снимка: Shutterstock

Google отвори достъп за абонамент за услугата YouTube Premium в Казахстан, съобщиха от пресслужбата на Министерството на цифровото развитие, иновациите и космическата индустрия на републиката.

Отбелязва се, че възможността да се абонирате за услугата бележи значителна стъпка в развитието на цифровата инфраструктура на Казахстан и нейната интеграция в глобалната мрежа.

Използването на YouTube Premium, наред с други неща, осигурява неограничен достъп до видео и музикално съдържание без реклама, възможност за изтегляне на съдържание за гледане офлайн и слушането му във фонов режим, например, успоредно с използването на други приложения.

Ръководителят на Министерството на цифровото развитие Багдат Мусин отбеляза в своя канал в Telegram, че в момента се обсъжда възможността за развитие на цифровата икономика и подкрепа на създателите на местно съдържание в Казахстан.

При абониране за YouTube Premium за нови потребители, няма такса за първия месец. От втория месец използването на услугата ще струва 2,7 хиляди тенге (около 6 USD) месечно. Освен това има възможност за записване на семеен или студентски абонамент.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини