Отидете към основна версия

10 212 32

Джамбазки за убитото в Италия момиче: Това ли искате за нашите майки и сестри

  • италия-
  • мигранти-
  • изнасилване

Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити, пита евродепутатът

Евродепутатът от заместник председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна във фейсбук по повод ужасното престъпление в Италия, извършено от имигранти, които упоиха и изнасилиха до смърт 16-годишно момиче.

Публикуваме пълния текст на Джамбазки без редакторска намеса:

Имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в следствие на което жертвата е починала. Трима от нападателите са задържани, а четвърти се издирва.

Цитат, от новините на Нова телевизия“

„Случаят подсили антиимигрантските настроения на Апенините и предизвика наказателни акции от страна на гражданите. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло разрешение за временен престой като търсещи убежище имигранти.

Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше намерено в изоставена сграда в квартала „Сан Лоренцо”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на наркотици. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12 часова агония.

Виновните за смъртта на момичето са контролирали продажбата на наркотици в зоната и са избягали от имигрантски центрове.

„Обещавам на почтените граждани в квартала, че ще ударим с твърда ръка срещу тези червеи, дилърите на наркотици, рекета и проституцията. Няма да бъде отмъщение, а правосъдие. Изнасилване от хора, злоупотребили с домакинството на нашата страна, е двойно престъпление. Ще пуснем допълнителни сили на реда и няма да се съобразявам с предупреждения от Брюксел как да се опазваме”, заяви вътрешният министър Матео Салвини.“

И така. Четирима, имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат упояват изнасилват групово шестнадесет годишно момиче. То умира след 12 часа агония. Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е анархия и управляват дилъри и гангстери-имигранти. Добре ли е? Либерално ли ви е? Работи ли Истанбулската конвенция в Италия? Раздават ли я на „клетите бежанци“ да си четат, докато продават наркотици?

Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се спират с конвенции, а с кастрация? Разбира се, че разбирате, но грантовете от чичко Диорд получавате за нещо съвсем различно. За да пропагандирате еднополовите бракове, третия, шестия и прочее пол и останалите ви джендър простотии. Затова и продължавате с пропагандата на тези извращения.

„Добре дошли“? „Ще се справим“? „Майки се деца от Сирия“?

Стига глупости. Ето това ни натрапват „приятелите на бежанците“. Това е резултатът от тяхната политика на отворени врати. Това е резултатът и не може да бъде друг. Няма да бъде друг. Благодарете на Меркел, на Макрон, който се снима с голи гангстери, които му навират средните си пръсти в лицето, благодарете на всички розови ненормалници, либерални фашисти и джендър-активисти, които подкрепят имигрантското нашествие. Които организират канали за трафик на тези дегенерати от Либия до италианския бряг.

Организации, като Отворено общество, Български хелзинкски комитет, Америка за България за това работят. Всичките служители на плана на Сорос за „отваряне“ на обществата и заливането на Европа с тези ядрени физици и виртуози на пияното. Едни и същи служители на тези НПО на Сорос се месят и в политиката с прословутите си розови проекти, обединени днес под името „ДеБа“ , носещо им заветните 2.96 %. Провал. Провал и лъжа. И нова ужасна смърт.

Това ли искаме за нашите майки, съпруги и сестри? Аз не. Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не.

Решението е едно. Вече заловените извършители на такива чудовищни престъпления – кастрация, доживотен затвор без замяна. И това, само защото нямаме смелостта да си признаем, че единственото справедливо възмездие за причиняването на такава ужасна смърт, е само и единствено смърт. Уви, живеем в лигаво време, в което могат спокойно да биват само имигранти и дегенерати. Но все си мисля, че идва и вятъра на промяната.

Останалите имигранти незабавно вън. Всички. Всички до един. Никакви центрове, никакви квоти, никакво разселване. Никакви пътища за легална миграция. Обратно от където са дошли.

За България това означава да затворим всички центрове, да репатрираме всички намиращи се в тях, да не пускаме нито един сомалиец, суданец, нигериец, който се прави на сирийска майка. Не е лошо покрай тях да изпратим и розовите джендър активисти и културни марксисти. Убеден съм, че местните либерални демократи в Сомалия и Чад ще ги посрещнат топло. С разтворени обятия и челюсти. Кой каквото търси намира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове