Last news in Fakti

28 Октомври, 2018 20:00 4 201 13

Българин е свидетел на жестокото убийство на 16-годишна италианка

  • италия-
  • мигранти-
  • изнасилване-
  • изнасилванесвидетел

Дезире е била изнасилена, докато била под въздействието на наркотици

32-годишният българин Наско Радев е един от ключовите свидетели по делото за груповото изнасилване и убийство в Рим на 16-годишната Дезире Мариотини, съобщи в."Темпо", цитиран от "24 часа".

Случаят с дрогираното и починалото след 12-часова агония изнасилване от африкански имигранти момиче вече десетина дни е централна тема в италианските медии. Римският всекидневник публикува факсимиле от съдебни документи, от които се вижда как бездомникът Радев, обитавал изоставена сграда в квартала "Сан Лоренцо", станал свидетел на жестокото престъпление на 18 октомври.

Четирима нелегални имигранти от Сенегал и Нигерия са арестувани по обвинения за умишлено убийство, групово изнасилване и за предоставяне на наркотици. Благодарение на различни свидетелства, събрани за рекордно кратко време, следователите от Рим успяха да разкрият как са преминали последните часове от живота на жертвата.

Тялото на момичето беше открито безжизнено в помещение на изоставена сграда в "Сан Лоренцо", известен като квартал за развлечения, в който живеят много студенти. Според българския свидетел Наско 16-годишната Дезире била "отчаяна, защото никой не искал да й даде дрога". Тъй като нямала пари, с която да си я купи, тя последвала мъж от Гана във вътрешността на един контейнер.

Час по-късно българинът го видял да излиза, затова влязъл вътре и видял Дезире гола и просната на земята. Казал й да стане и да си ходят. Тя обаче отговорила със забавени реакции "после", след което при нея влязъл друг африканец, който явно чакал реда си.

Българинът разпознал по снимки и двамата африканци при показанията си пред властите. И двамата са арестувани като част от групата, възползвала се сексуално от състоянието на момичето, което било под въздействието на микс от психолекарства и дрога.

Случаят "Дезире" разтърси медиите и политическите среди в Италия. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Матео Салвини определи убийците на момичето като "зверове" и каза, че е щастлив, че са били арестувани.

"Гнусни червеи, ще си платят без никаква отстъпка", каза Салвини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост6

    42 1 Отговор
    Дори и НАРКОМАНИТЕ не заслужават такава смърт.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соросоидна Италия

    33 5 Отговор
    Не им мърдат по 2 години затвор.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Италиано мафиозо

    23 1 Отговор
    Доживот за тия.
  • 6 ИЯО

    29 2 Отговор
    Жалко за момичето,ама и нашият човек на 32 години бездомник в чужбина.
    Познай за какъв живот говорим . Мизерия каквато и в България няма.
  • 7 Townboy

    29 1 Отговор
    За убийството на евреи смъртна присъда а за убийството на християнка условна или няколко години при лек режим. Има ли още някой дето да не вярва че хазарите управляват нашия свят?

    Коментиран от #12

  • 8 666

    22 2 Отговор
    Малко извън темата, но щом 32 годишния български скитник е там, това не означава ли, че скитник в Италия живее по- добре от работещ в България?

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "666":

    Не значи!Това е част от младата "интелигенция"която емигрира!Слава Богу,за да не ги храним ние.Това,че те не искат да работят и се чувстват по-добре там,от тук е техния личен избор и колкото повече такива паразити напуснат България,толкова по-добре за работещите българи!

    Коментиран от #11, #13

  • 10 КРИБ

    9 2 Отговор
    Да живее Сорос,наркотици,изнасилвачи,биженци и джендъри това е Сорос
  • 11 Пук

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Прав си! Ей такива убавци като него се гласят да дойдат от вън и да ни оправят. Като го питаш - живял съм в Италия, Англия, Германия...
  • 12 El Torro

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Townboy":

    Аз вярвам,че е така. Никакво съмнение.
  • 13 Метгонтан

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Ти пък кажи колко точно българи нахрани с мизерната ти социална вноска от 7 лв на месец ???