Отидете към основна версия

2 523 27

Адвокатът на убития на Витоша: Той споделяше, че е притеснен и ограничаван

  • убийство-
  • витоша-
  • пейо пеев

Той категорично знаеше, че новороденото дете на Габриела не е негово

Познавам Пейо от миналата година, когато дойде в моята кантора. Той категорично знаеше, че новороденото дете на Габриела не е негово. Това обяви в ефира на Нова телевизия Миглена Балджиева, адвокат на Пейо Пеев по делото за установяване на бащинство на 4-месечното им дете.

„От него знам, че е имал много трудност по отношение неговото дете и възможността да поддържа редовен контакт с него и да е наистина баща. Имало е периоди, в които е ограничаван и майката е изчезвала заедно с детето”, заяви тя.

Според нея най-вероятно няма да се разбере защо е сключил брак с Габриела Пеева: „Като извод мога да си направя, че той е бил притеснен по някакъв начин за достъпа по детето си. Факт е, че Пейо и Габриела никога не са живели заедно.”

Адвокатът подчерта, че Пейо е казвал, че е притеснен, че е ограничаван.

Балджиева прочете в ефир съобщение от Пейо Пеев, изпратено на 10 януари. В него той разказва за среща с Габриела, която му донесла две бурканчета с топъл шоколад. „Усетих, че нещо ми се премрежва погледа, след като пих от шоколада. Жалко, че бях толкова наивно невнимателен”, пише Пеев. Той бил сигурен, че Габриела го е дрогирала.

"На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда.

Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън. Почти целият понеделник мина така.

Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения”.

Според адвокат Балджиева Пейо Пеев е бил жертва на психологическо насилие от майката на детето си.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове