Last news in Fakti

24 Януари, 2024 09:33 2 433 27

Адвокатът на убития на Витоша: Той споделяше, че е притеснен и ограничаван

  • убийство-
  • витоша-
  • пейо пеев

Той категорично знаеше, че новороденото дете на Габриела не е негово

Адвокатът на убития на Витоша: Той споделяше, че е притеснен и ограничаван - 1

Познавам Пейо от миналата година, когато дойде в моята кантора. Той категорично знаеше, че новороденото дете на Габриела не е негово. Това обяви в ефира на Нова телевизия Миглена Балджиева, адвокат на Пейо Пеев по делото за установяване на бащинство на 4-месечното им дете.

„От него знам, че е имал много трудност по отношение неговото дете и възможността да поддържа редовен контакт с него и да е наистина баща. Имало е периоди, в които е ограничаван и майката е изчезвала заедно с детето”, заяви тя.

Според нея най-вероятно няма да се разбере защо е сключил брак с Габриела Пеева: „Като извод мога да си направя, че той е бил притеснен по някакъв начин за достъпа по детето си. Факт е, че Пейо и Габриела никога не са живели заедно.”

Адвокатът подчерта, че Пейо е казвал, че е притеснен, че е ограничаван.

Балджиева прочете в ефир съобщение от Пейо Пеев, изпратено на 10 януари. В него той разказва за среща с Габриела, която му донесла две бурканчета с топъл шоколад. „Усетих, че нещо ми се премрежва погледа, след като пих от шоколада. Жалко, че бях толкова наивно невнимателен”, пише Пеев. Той бил сигурен, че Габриела го е дрогирала.

"На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда.

Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън. Почти целият понеделник мина така.

Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения”.

Според адвокат Балджиева Пейо Пеев е бил жертва на психологическо насилие от майката на детето си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонев

    25 5 Отговор
    ПП партията на баджанаците и на общите жени.
  • 2 Смешно, но демократично

    20 3 Отговор
    Мъжът няма нужда да играе в „Стани богат“, просто за да станеш БОГАТ, е нужно ДА ОСТАНЕШ ЕРГЕН !!!
  • 3 той и баща му

    0 24 Отговор
    и бащата на детето са немили недраги , света вода ненапита , осветени от слънцето . и тримата намирисват . има нещо гнило в тези скандалджии . искали, а неполучили . изгонени , удушени , обидени . как са живели та са побъркали ппейката и дипломатката . как човек е ок, а после полудява . умрелия явно е живеел като зелиски - просел, клйощавеел, мързелувал - оплаквал се и баща му всичко проследил и видел . а така от години . новобогаташите с децата в булгария как мазно живеят . на преден план няма фирми, връзки с бившия премиер или асан , станишев . Даа .
  • 4 гумата

    34 1 Отговор
    Всичко това говори, че майката на детето му е подготвяла убийството му. Упоили са го и после са го удушили. Това е отговорът за Ботьо Ботев:"Как така такъв едър мъж се е оставил да бъде убит?"
    Жени , които подкрепят Истабулската конвенция...

    Коментиран от #6, #27

  • 5 Коментар

    10 3 Отговор
    От Подръж Парапета-Да,Бардак са си осички.Внимавайте с тях.
  • 6 Риболовеца

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "гумата":

    Освен това приятели на убития пишат, че е бил 50 кила с мокри дрехи. Напълно премислено убийство, едва ли биха рискували със силен здрав мъж, на който дори и упойка трудно би подействала.

    Коментиран от #11

  • 7 Смърфиета

    9 3 Отговор
    Ами изборът си е негов. Всеки си вади изводите. Или не прави нищо и забравя за въпросните жени. Или отива при личния си лекар, дава кръвна проба и му я изследват, и си плаща. След което ако има нещо забранено, носи резултатите на адвоката си. След това, адвокатът му прави своята преценка. Или го съветва да забрави, или да си търси друг адвокат, или дава жалба в полицията, заедно с резултата от кръвната проба. А Смърфиета оставя на вас да решите по кого ходи пруздотията: по хората, или по гората.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Смърфиета

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Смърфиета":

    Ти пак си писал? Мислех, че си излязъл на работа, но ако те намеря в хора, ще те обия с утверката!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Смърфиета":

    Като ще триеш мен, да изтриеш и тази лудата?
  • 11 Киро Японецо

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Риболовеца":

    Зависи от упойката.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Смешно, но демократично

    6 3 Отговор
    Тази Габриела хем имала нормални отношения с Пейо, хем искала дете от новия. И накрая теглила въжето на на тоя с нормалните отношения. Нещо объркани ми се струват обясненията на адвокатката. Тези и двете "на кол". Помагачите, на по 20-ка. Адвокатката - обществено полезен труд, само заради отвратителна физиономия…

    Коментиран от #17

  • 14 Толкова

    15 1 Отговор
    позитивен , добронамерен и търпелив млад мъж , да бъде удушен от две змии и животът му да свърши твърде рано и така трагично . Мир на душата му , дано е на по - добро място .
  • 15 Механик

    9 0 Отговор
    Абем някой не познавали някакъв режисьор от Босфор ТВ? От това може да се направи сапунка, барем с 3-400 серии. При това щеобхване всички жанрове. Драма, мелодрама, екшън с елементи на хорър....
    Майката "лъже-дипломатка", скандалджийка и удушвачка. Щерката от ПП на Кирцата. Има влечение към отровителство, психологичен тормоз и яко размножаване. Убития и той член на Промяната, с уклон към "невинна жертва" и секс с отровителки. "Таткото" и той от Промяната, бивш депутат, бивш баща, бивш мъж....
    Планина, мрачно време, дърта удушвачка души нежащстна жертва в колата. Щерка и държи жертвата да не шава много-много и злорадо се подхилва. Колата се клати, жертвата се опитва да се измъкне но....... всичко е напразно. Адското дамско дуо продължава злокобната си дейност.....
    Ех, сериал!!!!

    Коментиран от #18, #23, #24

  • 16 доктор Гълъбова

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Джамбазов":

    Аз ако го удоша със жица, докато дъщеря ми го държи, герберите ще го прехвърлят на господин Радев. Но аз не съм рускиня, моята родина е България. И еврейка не съм: не съм стъпвала в синагога, освен на бнай митцтва, както ми обясниха когато учтиво ми изпратиха самолетния билет за Ню Йорк.
  • 17 Механик

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Смешно, но демократично":

    Да, точно това е самата истина. Има нещо гнило в цялата тая работа. Има неща дето не се връзват логически, освен ако тия всичките не са някакъв тип перкулясали хора.
    п.п.
    За адвокатката не съм съгласен. Адвокат не може да положи обществено полезен труд. За това на нея 100 тояги на голо и в Сливен за дълго.

    Коментиран от #21

  • 18 Смърфиета

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Ей, Неджля! На кой епизод сме? А гледаш ли истамбулската сапунка с лекарите турски еврей? Само питам, за да си извадиш изводите за шопите какви са чокондури.
  • 19 Адвокат Балджиева

    0 0 Отговор
    е роднина на адв. Весела Лечева.
  • 20 Мили жирналя

    5 0 Отговор
    Моля Ви , кажете нещо как върви разследването на далаверата около Кокорчо и Лорер

    Коментиран от #22

  • 21 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Механик":

    А защо трябвя да си мислим, че не са перкулясали, че ние самите сме ОК, и въобще да гадаем по това, което го подават разследващите на медиите? Ако искаме бързи резултати и успеваемост на разследванията, да викнем Светата инквизиция, само тя може да изкорени делата на Дявола! Само че, който е бил на екскурзия в страни, където се практикува трупоизгаряне на клада, знае, че мирише неприятно на прегоряла яхнийка.
  • 22 Адолф Хитлер

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мили жирналя":

    Ще приключи със смъртта им това разследване, да те эба!!!
  • 23 Даниел Лорер

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Защо лъже-дипломатка? Щом е работила за системата на външните работи, значи не лъже. Защо не говорите обаче за псевдомистификацията със ужким-далаверата със имота на Чаталджа? Знаете ли аз колко пропуснати ползи имам от Холокоста?
  • 24 Адолф Хитлер

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Това е от паркизана бе, прозтак!
  • 25 Пълен провал!

    5 0 Отговор
    Планирано убийство! Не е под афект, както се опитват да заблужзават.
    Това е естествен резултат от новата нормалност.
    Боклукът трябва да се изгори. Няма друго решение срещу заразата.
  • 26 Джеронимо

    5 0 Отговор
    Нямате си и представа какъв инструмент за манипулация от майката може да бъде едно дете при разделени родители. Законите трябва да се променят и да не ограничават бащата с контакт с детето само за два уикенда. Този закон за родителски права е бил актуален преди 50 години. За закона бащата представлява само една парична издръжка и и това трябва да се промени.
  • 27 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "гумата":

    Да, ама нали скоро преди убийството тя го е упоила на срещата на 7 януари и той е разбрал, че тя му е сложила нещо в шоколада? Едва ли би допуснал пак такава грешка. Тъщата само с ръце ли го е душила или с тел, въже, жица? Как не е успял да се освободи от една жена? Според мен убийството е извършено от мъж, но защо пък го крият, вместо да го набедят? Странна работа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове