Отидете към основна версия

27 592 20

5-те най-тузарски имота на пазара - Юни 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • имот

През изминалата седмица стана ясно, че руската попзвезда Филип Киркоров, е решил да се раздели с повечето луксозни имоти, които притежава на българското Черноморие. Те се намират в луксозни комплекси край Равда и в близост до курорта „Златни пясъци”. Колко пари ще им вземе Киркоров само времето ще покаже. Какви са най-високите офертни цени на ваканционни апартаменти, които се предлагат в началото на летния сезон?

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Поморие (Бургас) –  749 500 EUR (виж повече)

Многостойният апартамент е разположен на три нива и е с разгъната застроена площ от 500 кв.м. Намира се в сграда, разположена на първа линия на морето. Една от екстрите на имота е, че достъпът до него е посредством частен асансьор. Изложението му е югоизточно. Бъдещият собственик ще има на разположение шест спални, билярдна зала, сауна и гараж за два автомобила.

2. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 525 000 EUR (виж повече)

Двустайният апартамент е с площ 136 кв.м. Имотът се намира в сграда решена в средиземноморен стил, част от яхтен комплекс от затворен тип. Дневната може да се раздели на три зони: кухненски кът, трапезария и хол. Комплексът предлага всички екстри като вътрешен басейн, турска баня, салон за красота, медицински кабинет, SPA център с фитнес зала, сауна, зала за масажи.

3. Св.Св. Константин и Елена (Варна) – 505 000 EUR (виж повече)

3-стайният ваканционен апартамент е с разгъната застроена площ от 172 кв.м. Състои се от дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни, перално помещение, дрешник, входно антре, просторна тераса. Предвидено е и паркомясто в подземен паркинг. Комплексът, в който се намира имотът, се състои от 294 студия, едно-, дву- и тристайни апартаменти, разположени в две сгради, които се намират на площ от 2.6 хектара.

4. Слънчев ден  (Варна) – 380 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент се състои от дневен тракт с кухненска част, две спални, две бани с тоалетни. Разгънатата застроена площ на имота, чийто всички стаи имат изглед към морето, е 165 кв.м.

5. Приморско (Бургас) – 375 000 EUR (виж повече)

Многостаен ваканционен имот с разгъната застроена площ 385 кв.м. Комплексът, в който се намира апартамента, разполага със SPA център, фитнес зала, детски кът, басейн за възрастни и един за деца. Разположен е на  метра от морския бряг.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини