Отидете към основна версия

17 536 14

5-те най-тузарски имота на пазара - Юли 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • софия

След като през последните 3-4 години бяхме свидетели на свит пазар на луксозни жилища в София, то през последния месец излязоха за продажба нови имоти. Причините за това са две. Първата е, че през първото полугодие на тази година в сравнение със същия период на миналата се отчита ръст в сделките с луксозни имоти с близо 20% и втората, че на пазара все повече нараства групата на тези, които купуват с цел инвестиция. Част от имотите се продават на шпакловка и замазка. Така продавачите разчитат най-вече на клиенти с ясна визия как точно искат да бъде обзаведен бъдещият им луксозен дом.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Лозенец (София) – 1 000 000 EUR (виж повече)

Мезонетът, който е на три етажа, е с разгъната застроена площ от 400 кв.м. Разположен е в нова луксозна сграда в близост до бившия Японски хотел. Имотът е напълно обзаведен и оборудван с дизайнерски мебели Minotti, уреди Miele, осветление Giza. На всяко ниво има действаща камина. Отоплението е както ТЕЦ, така и климатична инсталация с устройство за индивидуално управление на всяко ниво. Има подземен гараж, свързан с топла връзка.

2. Драгалевци (София) – 670 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 550 кв.м. Разполага със собствена хидрофорна система, генератор за ток и газово котле. Обзавеждането е с висок клас мебели. Подовите настилки са от естествен паркет и камък. Към апартамента има два гаража и мазе.

3. Изток (София) – 600 000 EUR (виж повече)

Имотът е с площ 272 кв.м. Разположен е на втория етаж в тухлена сграда, построена през 2002 г. В близост до имота има детски градини и училища. Разположен е в близост до Борисовата градина и метростанция „Жулио Кюри”.

4. Център (София) – 1 005 100 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира срещу Съдебната палата. Разгънатата му застроена площ е 366 кв.м. и заема цял етаж. Имотът е подготвен за ремонт. По желание на купувача, може да се продаде със завършени ремонтни работи, т. е. гипсокартон по стените и таваните, замазка на подовете, блиндирани входни врати и други. Жилището може да се раздели на две по-малки или да се ползва като офис с 15 работни места.

5. Бояна (София) – 562 000 EUR (виж повече)

Четиристаен апартамент с площ 281 кв.м. Апартаментът е разположен на първия етаж в сграда с охрана и рецепция. Също така разполага със собствена градина, която е достъпна от всички помещения: просторен дневен тракт, три спални всяка, от които с баня.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини