Отидете към основна версия

20 344 14

5-те най-тузарски имота на пазара - Юни 2016

  • imot.bg-
  • лукс

Инвестиция или собствен дом? А защо не и двете. Именно такива са имотите от луксозния сегмент. Апартамент в столицата или централните части на по-големите градове продължават да бъдат отлично вложение, коментират анализатори. В същото време на пазара този тип имоти стават все по-малко през последните две години. Продължава тенденцията част от луксозните жилища да се предлагат на шпакловка и замазка, за да могат бъдещите собственици да обзаведат имота по свои вкус.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Лозенец (София) – 1 150 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ 450 кв.м. Намира се в нова луксозна сграда в близост до Южния парк и бившия Японски хотел. На първото ниво са разположени дневна с обособена холна зона и трапезария, три спални, баня с тоалетна и още една баня - с джакузи. На второто ниво има голяма южна тераса с барбекю, зимна градина с трапезария и кухня, дневна с кабинет, складови помещения, килер, баня с тоалетна.

2. Център (София) – 857 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 306 кв.м и се намира на бул. „Цар Освободител”. Особеното на имота е, че е делим, тъй като е разположен на две нива. Подходящ е както за офис, така и за жилище. Извършен е ремонт, като е запазена аристократичната атмосфера. Имотът е със сменени PVC дограма, ВиК и електрическа системи. Разполага с климатици.

3. Център (София) – 1 300 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е разположен сграда архитектурен паметник на културата, построена през 1914 г. Намира се в непосредствена близост до Народния театър. Разгънатата застроена площ на имота е 253 кв.м. Апартаментът е разположен на цял етаж и се състои от широко антре, просторен хол с камина и тераса с панорама към градинката на Народния театър, пет отделни помещения, оборудвана кухня, две бани с тоалетни.

4. Изток (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в сграда построена през 2010 г. и е с разгъната застроена площ от 360 кв.м. Намира се на метри от Борисовата градина. Имотът разполага с панорамна тераса с вградено отопление. Състои се от просторен хол с френски прозорци към тераса, кухня с трапезария, кабинет, родителска спалня и още две спални като към всяка има баня с тоалетна с душ кабина и вана, отделна тоалетна за гости.

5. Център (София) – 700 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с разгъната застроена площ 350 кв.м. Имотът разполага с частен асансьор и към момента е тип open space, което дава възможност на бъдещия собственик да направи разпределение по свои вкус. Към него има два подземни гаража, включени в цената.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини