Отидете към основна версия

11 560 7

Продават единствената къща на остров в Коралово море

  • къща-
  • остров-
  • продажба

Едва ли има някой, който да не е мечтал за къща на собствен остров. Сега тази мечта може да се превърне в реалност. На пазара на недвижими имоти се появи за продажба къща на остров Пелорус, който е част от австралийския щат Куинсланд. Това е единствения имот на въпросното „парче земя”. Островът е разположен в Коралово море на разстояние 45 морски мили северно от град Таунсвил. Площта на Пелорус е едва 4 кв.км.

Единствената къща на острова се състои от две спални и една баня. Енергията идва посредством слънчеви панели, а водоснабдяването става чрез дъждовна вода. В цената влиза мебелировката и катер. Макар исканата сума да не се споменава, брокерът, на който е възложено да намери купувач, коментира че сегашната сума е много атрактивна. Доказателство за това е големият интерес към обявата на имот, която е посетена над 50 000 пъти.

Сегашните собственици на острова –Тони и Вики Брикс, са купили къщата преди 20 години, когато са започнали свои бизнес за круизи. Те са ползвали острова като спирка по време на круизните обиколки. След 2014 г., когато продават този бизнес, те ползват имота като къща за почивка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини