Отидете към основна версия

27 456 20

Най-скъпите къщи в Слънчев бряг

  • imot.bg-
  • слънчев бряг-
  • имоти-
  • къщи

Цената достига 890 000 EUR

В най-известния курортен комплекс у нас – Слънчев бряг, акцентът при търговията с недвижими имоти, са ваканционните апартаменти. Инвестиционният интерес на строителите винаги е бил насочен към този сегмент. Това е и една от основните причини в курорта почти да липсва предлагане на къщи. Офертите към началото на сезона са едва около 60-тина, сочи справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg. Цените започват от 49 000 EUR за къща от 120 кв.м с 50 кв.м двор, за да достигнат до 890 000 EUR за супер шикозен имот с разгъната застроена площ от 410 кв.м.

Ето и ТОП 3 на най-скъпите къщи в Слънчев бряг:

1. Къща с площ 410 кв.м – 890 000 EUR

Архитектурата на имота е решена в традиционен средиземноморски стил. Пространството на дневната и кухнята е открито като има просторна трапезария с маса за 9 души и кухня. Дневната е с обособени кътове за почивка и забавление с голяма камина. На изток дневната се отваря изцяло към верандата през голяма витрина, като се образува уникално преходно пространство идеално за вечерни партита. Вилата разполага с 3 двойни спални със самостоятелни бани и дрешник. Дневната и две от спалните са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна. Къщата е луксозна и много елегантно обзаведена с изцяло индивидуално изработени мебели. В градината централно е разположен голям плувен басейн изцяло облицован с естествен мрамор Daino. Градината е просторна и богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.

2. Къща с площ 606 кв.м – 750 000 EUR

Имотът се намира във вилната зона на курорта „Слънчев бряг”. Разполага с двор с площ 1350 кв.м. На първия етаж са разположени кухня, трапезария хол, тоалетна, сауна, килер, а на втория – спалня с кабинет, баня с тоалетна, още 3 спални, всяка с баня с тоалетна; мансарден етаж - кухненски бокс, дневна, две спални, баня с тоалетна. Имотът има лятна кухня от 85 кв.м и басейн с площ 150 кв.м, който е със система за подгряване на водата.

3. Къща с площ 222 кв.м – 640 000 EUR

Къщата се намира в нов комплекс, решен в средиземноморски стил. Състои се от просторен хол с трапезария и кухненски бокс, 2 големи спални, баня с тоалетна, гардеробно помещение, голяма тераса пред цялата къща с басейн. Помещенията са много просторни с височина на таваните 4 метра. Комплексът разполага с ресторант-градина, който предлага голям избор от средизимноморски ястия и напитки, както и здравословна кухня, съобразена с изискванията на най-запалените почитатели на здравословната и био храна, фитнес център, закрит тенис корт, супермаркет, медицински център, детска спортна площадка с детски басейн.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини