Отидете към основна версия

4 467 8

Къщата от хитов филм се отдава под наем

  • домът на gucci-
  • италия-
  • имение-
  • наем-
  • airbnb

Вила Балбиано на остров Комо може да се наеме чрез Airbnb

Част от филма "Домът на Гучи", чиято премиера беше преди дни, е сниман във вила Балбиано на остров Комо. Оказва се, че имението може да бъде наето за една нощ - на 30 март 2022 г. чрез платформата Airbnb. Във филма това е домът на бащата в семейство Гучи - Алдо Гучи. Резервацията ще бъде отворена на 6 декември 2021 г., а цената за нощувка е 1000 EUR.

Разположена на западния бряг на езерото Комо, вила Балбиано олицетворява величествена италианска перла. Това е исторически имот, който някога е принадлежал на известния кардинал Толомео Галлио. Той построява имението в края на XVI в. и го ползва като основна своя резиденция. Близо 100 години по-късно вилата е разширена от кардинал Анджело Мария Дурини, който провежда в нея вечеринки, банкети и танцови забави.

Днес вила Билбиано е сред най-големите частни резиденции на езерото Комо с голяма пищна градина, обработвана от британски градинар. Тези, които отседнат в нея ще могат да се наслаждават и на голям открит басейн.

Интериорът е изпълнен с разкошни предмети на изкуството и мебели от миналия век. последните са придобити по време на аукциони провеждани от Sotheby`s и Christie`s. Стените на сградата и до днес са украсени с фрески от XVII в., изписани от братята Реци и Агостино Силва.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини