Last news in Fakti

1 Декември, 2021 14:43 4 454 8

Къщата от хитов филм се отдава под наем

  • домът на gucci-
  • италия-
  • имение-
  • наем-
  • airbnb

Вила Балбиано на остров Комо може да се наеме чрез Airbnb

Част от филма "Домът на Гучи", чиято премиера беше преди дни, е сниман във вила Балбиано на остров Комо. Оказва се, че имението може да бъде наето за една нощ - на 30 март 2022 г. чрез платформата Airbnb. Във филма това е домът на бащата в семейство Гучи - Алдо Гучи. Резервацията ще бъде отворена на 6 декември 2021 г., а цената за нощувка е 1000 EUR.

Разположена на западния бряг на езерото Комо, вила Балбиано олицетворява величествена италианска перла. Това е исторически имот, който някога е принадлежал на известния кардинал Толомео Галлио. Той построява имението в края на XVI в. и го ползва като основна своя резиденция. Близо 100 години по-късно вилата е разширена от кардинал Анджело Мария Дурини, който провежда в нея вечеринки, банкети и танцови забави.

Днес вила Билбиано е сред най-големите частни резиденции на езерото Комо с голяма пищна градина, обработвана от британски градинар. Тези, които отседнат в нея ще могат да се наслаждават и на голям открит басейн.

Интериорът е изпълнен с разкошни предмети на изкуството и мебели от миналия век. последните са придобити по време на аукциони провеждани от Sotheby`s и Christie`s. Стените на сградата и до днес са украсени с фрески от XVII в., изписани от братята Реци и Агостино Силва.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гларус

    8 4 Отговор
    Мерси! Боку пуска къщата в Барселона на по-тънка цена.

    Коментиран от #3

  • 2 ОМИКРОН 👽

    5 1 Отговор
    ОХ...АKA МИ СЕ..В WС НА СЕМЕЙСТВО ГУЧИ
  • 3 Бесен язовец

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гларус":

    Къщата в Барселона вече е наследена от Корни.

    Коментиран от #6

  • 4 👹 поредните

    8 0 Отговор
    глупости, писани от една мисирка-монолингвистка. "Остров Комо"!?!... Който е обикалял в района, знае, че в езерото срещу вилата има островче, но некадърницата и това име не е улучила.
  • 5 ЧЕКМЕДЖЕ

    1 1 Отговор
    Хайде , Бойко , наемай я !
  • 6 фАНТОМасс

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен язовец":

    Не Корни си има любовник с къща в Барса ! Не Корни спи до чекмеджета н кюлчета ! Не Корни си има пищоф , за да пази заграбеното ! Не Корни , НАЛИ ?

    Коментиран от #8

  • 7 Стига с тая къща на Боку

    4 1 Отговор
    Човека взе милярди вие за някаква чииджиска къща във Барса се дракате.
  • 8 И аз да кажа

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "фАНТОМасс":

    Не- Боко спеше до затворени чекмеджета, нищо особено не се виждаше! При положение, че спеше като заклан, що не поотвориха да видим какво има из тях, ами ви пробутаха ДРУГИ снимки, от друг момент, с други чаршафи, без него, с някакви кюлчета и пачки, дето още терзаят въображението ви? То така и аз мога да съчетаят две снимки- Вие как спите, после някоя коза в легло приличащо на Вашето и година и половина да ви наричам содомит! Може и да съществуват истински уличаващи снимки, но тази "гарнитура", така поднесена, е жалка манипулация и онези, които се позовават на нея, не са много умни или са съзнателни клеветници!