Отидете към основна версия

578 0

Четирите парламентарни групи внасят предложения за допълнение към установения дневен ред

  • закона-
  • допълнение-
  • изменение-
  • четене

От парламентарната група на ДПС предлагат към девния ред на Народното събрание за тази седмица да бъде вклчена точка, която да разгледа на първо четене законопроектите за изменение и допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол. НДСВ предлага депутатите да разгледат на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност, който беше приет напърво четене на 7.11.2002 г. ОДС предлагат да бъде създадена временна анкетна комисия по дейността на Междуведомствения съвет по военно-промишления комплекс към Министерски съвет и Междуведом-ствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжие за масово унищожение. Вносители са Надежда Михайлова и група народни представители. Коалиция за България внася приект за решение относно процедурата за приватизация на БТК.
По програма народните представители трябва да бъдат приети окончателно Закона заКомисията по финансов надзор и Закона за защита на конкуренцията. На първо четене депутатите ще разгледат законопроекти за изменение и допълнение на Кодекса за задължително обществено осигуряване и този за управление на отпадъците.
Предстои да се дорагледат законопроектите за камарите на архитектите и инженерите в инвестиционното проектиране, за задължителните запаси от нефт и нефтопродукти и за изменение и допълнение на Закона за горите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини