Отидете към основна версия

13 591 10

Откриха първия за тази година мол (ВИДЕО)

  • плевен-
  • панорама мол-
  • търговски център

След като дълго време в страната не беше открит нито един търговски център, днес това стана факт. „Панорама мол” в Плевен отвори врати с 80%  запълняемост. Той е със 17 500 кв.м отдаваема площ и 400 паркоместа на две подземни нива. Магазини в новия мол ще имат H & M Hennes & Mauritz AB,Deichmann, GruppoFiori, McDonalds и „Хиполенд“, Carrefour, „Зора“, кино „Арена“, SportVision, dm и много други.

„Проектът ще подпомогне развитието на икономиката в града, ще осигури нови работни места, а плевенчани ще имат място за срещи и развлечения на международно ниво”, каза по време на официалното откриване д-р Димитър Стойков, кмет на Плевен.

„С откриването на този проект в града се появяват нови 500 работни места, а потребителите ще се радват на голямо разнообразие от световни марки на достъпни цени. Вярвам, че сме успели да изградим притегателно място за гражданите на Плевен, неговите гости и туристи, което ще допълни и обогати центъра на града. Ще ви насърчаваме да участвате в живота и развитието му с нови инициативи и събития, така че всеки от вас да може да го превърне в своето място”, сподели Михаела Лашова, изпълнителен директор на Forton.

На 4 септември се очаква да бъде открит и най-големия търговски център в България – Sofia Ring Mall. Той ще е намира на Околовръстния път на София до магазин IKEA. До две-три години се очаква комплексът от двата търговски центъра да се разрасне като построят офис сгради и нискоетажни жилищни сгради.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини