Last news in Fakti

12 Април, 2014 23:44 13 585 10

Откриха първия за тази година мол (ВИДЕО)

  • плевен-
  • панорама мол-
  • търговски център

След като дълго време в страната не беше открит нито един търговски център, днес това стана факт. „Панорама мол” в Плевен отвори врати с 80%  запълняемост. Той е със 17 500 кв.м отдаваема площ и 400 паркоместа на две подземни нива. Магазини в новия мол ще имат H & M Hennes & Mauritz AB,Deichmann, GruppoFiori, McDonalds и „Хиполенд“, Carrefour, „Зора“, кино „Арена“, SportVision, dm и много други.

„Проектът ще подпомогне развитието на икономиката в града, ще осигури нови работни места, а плевенчани ще имат място за срещи и развлечения на международно ниво”, каза по време на официалното откриване д-р Димитър Стойков, кмет на Плевен.

„С откриването на този проект в града се появяват нови 500 работни места, а потребителите ще се радват на голямо разнообразие от световни марки на достъпни цени. Вярвам, че сме успели да изградим притегателно място за гражданите на Плевен, неговите гости и туристи, което ще допълни и обогати центъра на града. Ще ви насърчаваме да участвате в живота и развитието му с нови инициативи и събития, така че всеки от вас да може да го превърне в своето място”, сподели Михаела Лашова, изпълнителен директор на Forton.

На 4 септември се очаква да бъде открит и най-големия търговски център в България – Sofia Ring Mall. Той ще е намира на Околовръстния път на София до магазин IKEA. До две-три години се очаква комплексът от двата търговски центъра да се разрасне като построят офис сгради и нискоетажни жилищни сгради.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 georgi genchev

    4 4 Отговор
    Porednia pametnik,......E za tui dyrgavata nikoga niama da trygne....To niama hora i rabota v Pleven ,vmesto da otkriat niakolko tsehcheta,...Pordnata bylgarska glupost.......
  • 3 Андрей Николов

    6 3 Отговор
    Точно в Плевен ли? На 100м пред този мол има друг мол, който фалира отдавна и седи като паметник 7години. Този също беше фалирал, даже още преди да го отворят и стоя и той като паметник 5 години. Емоцията ще отмине 1вата седмица и циганите и опърпаните плевенчани, които бяха на откриването няма да се върнат. А после? С вериги като H&M, продаващи китайски ишлемета и съмнително качество на ненормални цени - с тях ли ще привличат клиенти? И как ще помогне за икономиката един битак в града повече? Не помагаше ли производството за икономиката? Статията е ефтина реклама..
  • 4 Бай Иван

    2 2 Отговор
    Ей колко гладен народ има в България. Вижте каква лудница е в деня на откриването само и само някой сиромах да успее да си купи нещо с малко отстъпка!Живи сме за съжаление!
  • 5 Николай Николов

    0 1 Отговор
    И някой депутат сега хубаво ще напълни гушата!
  • 6 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    Грандиозна посторойка!400 парко места!Това значи два/три/етажа
    надолу под земята!и това е факт!..........Когато се строеше това
    чудо от АЛФАЕТ,багерите са слезнали 20 м.надолу,излезнала е бяла
    скала/white stone/.Най-скъпия в света бял варовиков камък!Около
    пет,шест хиляди кубика от този материал е складиран до METRO!
    ........и знаетели какво става?..българина,аватюрист и идиот за
    да вземе пари изхвърля този безценен материал в р.ДУНАВ за да подпре брега,който се "изяжда"от реката до гр.НИКОПОЛ!........ИЗВЕСТННА ЧАСТ
    ОТ ТОЗИ БЕЗЦЕНЕН КАМЪК Е ЗАПАЗЕНА ВЪВ СОБСТВЕНОСТТА НА
    ПРИЯТЕЛ НА И Р А К Л И Й!
  • 7 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    Влетяха като стадо прегладнели кози подгонени от овчарските кучета
  • 8 Nikolay Tsvetkov

    0 0 Отговор
    Интересно какво ще стане с другите два "мола" в града.
  • 9 Vladislav Angelov

    0 0 Отговор
    Колкото и грубо да прозвучи, хората се нахвърлиха да влязат, като селяни на сбор, с безплатни кебапчета!

    Коментиран от #10

  • 10 Vladislav Angelov

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Vladislav Angelov":

    И другите, които са писали по-долу са прави. Поредният потенциален паметник.