Отидете към основна версия

22 366 7

5-те най-скъпи къщи на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къщи-
  • наем

Противно на очакването, че най-скъпите къщи, които могат да се наемат, са разположени в южните квартали на столицата, подобни имоти се предлагат в Малинова долина, района около Докторски паметник и центъра на София. Единични остават офертите за Бояна, Драгалевци и Симеоново. Масивните постройки в централната част се предлагат необзаведени, тъй като очакванията са там да се настанят офиси на компании. Впечатление прави също, че въпреки високият наем не всички предлагани къщи в покрайнините на столицата се предлаган напълно обзаведени.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - - Bazar.BG:

1. Малинова долина (София) – 5000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ 730 кв.м. Намира се в комплекс от затворен тип. На разположение на наемателя са 4 спални, като към всяка има баня с джакузи и тоалетна. Други екстри е наличието на сауна и асансьор.

2. Драгалевци (София) – 4000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 445 кв.м. Двуетажната постройка се намира в комплекс от затворен тип. Разполага с двор от 1000 кв.м и басейн. Състои се от 4 спални, трапезария, италианска вградена кухня, зала фитнес и два гаража. Отоплението е решено на газ.

3. Малинова долина (София) – 4500 EUR (виж повече)

Имотът разполага с двор от два декара. Разгънатата застроена площ на къщата е 700 кв.м, разположени на два етажа. Намира се в близост до магазин Икеа, Кино „Арена” и Околовръстен път. Къщата разполага с 5 спални, всяка с баня, като главната спалня е с гардеробна, огромен хол с трапезария и кухня, помещение за фитнес, гардеробни.

4. Свети Никола (Варна) – 4600 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 251 кв.м. Намиера се на 4 км от центъра на Морската столица и на 1 км от плажа. На първо ниво се намират напълно оборудвана кухня, дневна, както и сервизно помещение. На втори етаж има три спални с баня и тоалетна. На трети етаж просторна спалня с тоалетна и баня с хидромасажна вана. В двора, чиято площ е 1700 кв.м, има две беседки и външен басейн.

5. м-т Ален Мак (Варна) – 4500 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 500 кв.м. До плажа на Кабакум се стига за 10 минути пеша. Имотът е напълно обзаведен. Кухнята е с вградени уреди, а в хола има камина. Градината е поддържана.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини