Отидете към основна версия

20 616 11

Момче на 16 г. е намерено убито в Борисовата градина (Снимки 18 +)

  • момче-
  • намерено-
  • убито-
  • борисовата градина

По тялото му са открити следи от прободни рани

Снимки: БТА

Труп на 16-годишно момче е намерен в района на Борисовата градина, съобщиха от МВР.

В 12 часа днес на тел. 112 е подаден сигнал за мъртво момче, намерено на пейка в района на Борисовата градина. В момента на място се извършва оглед.

Установена е самоличността му. Това е Георги Игнатов и е от София. Той е бил ученик в 9 клас в Търговско-банковата гимназия.

По тялото на 16-годишния младеж са открити следи от прободни рани.

Всичко се е разиграло посред бял ден. Тялото е намерено от негова приятелка, която веднага е подала сигнал за това, което е видяла, съобщи Нова телевизия. Първоначалният оглед показва, че Георги е убит с един удар в сърцето. Няма множество прободни рани.

Търси се извършителят на престъплението.

Първоначалната версия е, че е имало скандал между ученици. Няма свидетели на случилото се, въпреки че е на оживено място.

Прокуратурата отказва коментар по случая. Предприети са действия по разследването за установяването на обстоятелствата и извършителите на тежкото престъпление.

В училището на Георги всички са много разстроени и шокирани. От ръководството отказаха да коментират случилото се. Веднага след новината, всички съученици на младежа са си тръгнали. Около него не е имало хора, които да го заплашват.

Преди училище Георги е имал среща със свой много близък съученик, но срещата така и не се е състояла. Момчето вече е разпитано.

Георги е бил фен на „Левски”, но не е от така наречените ултраси.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини