23 Февруари, 2017 08:13, обновена 23 Февруари, 2017 09:05 4 393 0

Студент по право е арестуван за убийството в Борисовата градина

  • георги игнатов-
  • снимки-
  • борисовата градина

Вероятната причина за убийството на 15-годишния Георги Игнатов, извършено в Борисовата градина през 2015 година, е спор за пари. Криминалисти работят по версията, че задържаният за убийството е искал да вземе парите на убития и затова се е стигнало до спречкването и намушкването с нож, съобщава БНР.

За убийството на 15-годишния Георги е задържано младо момче. Арестът е извършен вчера в столицата. Извършителят е студент по право в Благоевградския университет.

Младият мъж е правил опити да промени външността си, за да не бъде открит.

През 2015 година, когато е станало убийството, е бил ученик. В момента той е на 19 години.

Игнатов беше намерен убит с нож на 2 юни, 2015 година на пейка в Борисовата градина. Камери в района заснеха как от мястото се опитва да избяга младо момче. Дълго време полицията се опитваше да намери извършителя. Кадрите дори бяха изпратени в чужбина за обработка.
Очаква се днес от МВР да дадат повече информация за извършителя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА