Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 09:41 4 374 5

Двама братя арестувани за убийството на 15-годишния Георги

  • георги игнатов-
  • убийство-
  • борисовата градина

Полицията е арестувала двама братя, заподозрени за убийството на 15-годишния Георги Игнатов, извършено в Борисовата градина през 2015 година, научи NOVA.

„Във вторник колегите от СДВР и Софийска градска прокуратура проведоха реализация по задържане и документиране участие в престъпление на извършител от територията на столицата. Случаят е един от най-обществено значимите през 2015 година и 2016 година”, заяви пред NOVA главният секретар на МВР Георги Костов.

Единият от братята е арестуван в дома му, а другият - на работно му място след нощна смяна. По информация на NOVA бащата на момчетата е полицай.

Георги Игнатов беше намерен убит с нож на 2 юни 2015 година на пейка в Борисовата градина. Камери в района заснеха как от мястото се опитва да избяга младо момче. Дълго време полицията се опитваше да намери извършителя. Кадрите дори бяха изпратени в чужбина за обработка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Купоне

    5 1 Отговор
    А какъв е мотива, защо са го убили ?

    Коментиран от #2

  • 2 Колеги

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ал Купоне":

    Синове на полицай - могат да правят, каквото си искат!
  • 3 Динко и Перата

    6 5 Отговор
    Такива са родните полицай, ревът до небето да се пенсионират на 30 години а възпитават убиици
  • 4 Гост

    6 2 Отговор
    То си беше и странно, че при наличие на видео-запис ,лицето чак сега е задържано.
  • 5 Ушев

    6 4 Отговор
    Да не повярваш,че тез плужеци са свършили някаква работа.