Last news in Fakti

11 Юни, 2015 18:28 9 782 15

СДВР търси съдействие за установяване на самоличността на свидетел (Видео)

  • георги игнатов-
  • борисовата градина-
  • мвр-
  • свидетел-
  • самоличност
СДВР търси съдействие за установяване на самоличността на свидетел (Видео) - 1
Снимка: МВР

МВР издирва неизвестно лице, за което се смята, че може да е съпричaстно към убийството на 16-годишния Георги Игнатов. Момчето на снимките е засечено на няколко камери в района в близост до убийството.

Най-вероятно той е свидетел на престъплението и този етап той се издирва като такъв. От МВР търсят информация за самоличността му.

Сигнали – на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност!

Директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски бе категоричен, че в това изключително важно разследване, защото става дума за млад човек, без криминални регистрации, са включени всички екипи от криминалните отдели на СДВР и ГД „Национална полиция“.

Те работят съвместно с прокуратурата по абсолютно всички сигнали, получени до този момент. Ангажирани пряко са и инспекторите от детските педагогически стаи на територията на столицата.

Без да навлиза в конкретика, Терзийски обясни, че при извършените огледи са иззети веществени доказателства, на които в момента са назначени експертизи.

Криминалистите са прегледали огромен по обем снимков материал, иззет от камери на сгради, които се намират в района, разширен е периметърът им, разпитали са множество свидетели и близки на жертвата.

Не се пренебрегва нито една версия, докато не бъде разкрито убийството на младежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bobi

    1 0 Отговор
    Това момче е дошло от някъде в Борисовата градина, има камери в метрото, по улиците. По сините маратонки, раницата и облеклото може да се разпознае, все някоя камера го е снимала да се движи спокойно.
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЯСНО СЕ ВИЖДА
    ТРЯБВА ДА ГО ОТКРИЯТ
  • 3 тони

    1 0 Отговор
    Камерите са го засекли на няколко булеварда и улици бягал е 23мин според мен ще има развитие до няколко дена ще е в ареста с обвинение за убийство
  • 4 Пламен

    0 0 Отговор
    Не съм криминалист но няма ли вариант да бъде установена самоличноста му по мобилния му телефон тоест да се направи справка на 02 06 2015г около 11 30 как се движил GSM му по клетките на мобилните оператори от мястото на убийството

    Коментиран от #9

  • 5 ЯВОР

    1 0 Отговор
    ТОЙ Е
  • 6 Красо Зелето

    0 2 Отговор
    Веднага го порочихте. Може момчето да видяло наръганото момче, и да се е опитало да помогне, но когато е стигнало там, момчето вече да е било в мн. тежко състояние. Вие веднага го обвинихте за убийство.

    Коментиран от #11

  • 7 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Не знам кой разследва случая но би трябвало с толкова улики до сега да е в затвора и да е минал през сватбеното тържество с кожените букети
  • 8 Папука

    0 1 Отговор
    По голяма глупост не бях чел скоро - как очакваш да му намерят мобилния номер след като не знаят кое е лицето на камерата ?
  • 9 Папука

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пламен":

    По голяма глупост не бях чел скоро - как очакваш да му намерят мобилния номер след като не знаят кое е лицето на камерата ?

    Коментиран от #10

  • 10 джото

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Папука":

    Давам му най много 1 седмица на този до като го намерят
  • 11 мануел апостолов

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Красо Зелето":

    ako e vidial postradaloto moche i e hodil damu pomaga zashto ne se e obadil v policiata ?
  • 12 007

    1 0 Отговор
    След като се е разпознал от разпространените кадри и веднага не е отишъл в най-близкото РПУ значи със сигурност е той убиеца!

    Няма да се размине! Ще бъде предаден!!!

    Коментиран от #15

  • 13 Мислещ

    1 0 Отговор
    Ми минава тоя бягащия незнайно защо покрай стадиона на ЦСКА, отпред има бистро където седят обикновено ултраси на ЦСКА и те му викат: ай-й-й, кви хубави левскарси маратонки носиш и т.н. Малко бой по главата - ми то на снимките се вижда, че има нещо като кръв по тиквата или ми се струва, не знам... И след това унижение този решава да си отмъсти на първия ЦСКА-р който види по пътя си - и ето ти един седящ с червена фланелка наблизо... Удобно, нали, пише си СМС -ите и не подозира нищо - и бам един с ножа, химикалката или к'вото и да е остро имал подръка и ... готово. Елементарно като възможност, но като логика, мисля, че е издържано. Ама де толкоз мозък и наш'те Корейшовци. Сега остава и да ме арестуват по АйПито.

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мислещ":

    Браво, защо не се обадиш на Боко да те направи министър на МВР?
    Добре, че има "умници" като теб, за които всички останали са тъпи! Само не разбрах всичките ти съчинения какво помагат в търсенето на убиеца???
    Аман от комплексирани тролове!
    Оставете ченгетата да си свършат работата!
  • 15 Некой

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "007":

    Прав си. Ако не се предаде след рапортажите значи е килърчето.