Отидете към основна версия

9 792 15

СДВР търси съдействие за установяване на самоличността на свидетел (Видео)

  • георги игнатов-
  • борисовата градина-
  • мвр-
  • свидетел-
  • самоличност
Снимка: МВР

МВР издирва неизвестно лице, за което се смята, че може да е съпричaстно към убийството на 16-годишния Георги Игнатов. Момчето на снимките е засечено на няколко камери в района в близост до убийството.

Най-вероятно той е свидетел на престъплението и този етап той се издирва като такъв. От МВР търсят информация за самоличността му.

Сигнали – на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност!

Директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски бе категоричен, че в това изключително важно разследване, защото става дума за млад човек, без криминални регистрации, са включени всички екипи от криминалните отдели на СДВР и ГД „Национална полиция“.

Те работят съвместно с прокуратурата по абсолютно всички сигнали, получени до този момент. Ангажирани пряко са и инспекторите от детските педагогически стаи на територията на столицата.

Без да навлиза в конкретика, Терзийски обясни, че при извършените огледи са иззети веществени доказателства, на които в момента са назначени експертизи.

Криминалистите са прегледали огромен по обем снимков материал, иззет от камери на сгради, които се намират в района, разширен е периметърът им, разпитали са множество свидетели и близки на жертвата.

Не се пренебрегва нито една версия, докато не бъде разкрито убийството на младежа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини