Last news in Fakti

8 Юни, 2015 08:16 2 576 0

Търсят убиеца на Георги сред младежи, които не спрели на сирената за Ботев

  • ублийство-
  • борисовата градина
Търсят убиеца на Георги сред младежи, които не спрели на сирената за Ботев - 1
Снимка: БТА

Полицията издирва не един, а няколко тийнейджъри около възрастта на Георги Игнатов, за които се смята, че имат връзка с убийството на 16-годишния ученик, съобщава вестник “24 часа”.

Всички са запечатани на камери около местопрестъплението, а двама от тях са снимани между двата големи стадиона в Борисовата градина, като те вървели в посока нагоре към езерото с лилиите.

Специално внимание било обърнато на всички млади мъже, заснети в района, които по време на сирените на 2 юни не са застанали на едно място, за да отдадат почит или са били със съмнително поведение. Георги е убит минути преди сигнала за почит към Христо Ботев и героите, загинали за свободата на България.

Движението на някои от тях е проследено по посоката и извън Борисовата градина.

Засега обаче няма конкретен заподозрян за убийството на Георги.

Момчето беше погребано в кв. “Симеоново”, а поклонението беше в църквата “Св. Георги”.

Близките му го изпратиха в бял ковчег, футболна фланелка и аплодисменти


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА