Отидете към основна версия

3 604 15

Убит човек след саморазправа

  • убит-
  • човек-
  • саморазправа-
  • устина

Друг е тежко пострадал, с опасност за живота

Един човек е убит,  а друг е тежко пострадал след нанесен побой, съобщиха от прокуратурата в Пловдив, която наблюдава случая. 

През нощта на 7 срещу 8.02.2016 г. двамата пострадали проникнали в селско – стопанска ферма в близост до село Устина, обл. Пловдивска. 

На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой. 

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност. В резултат на причинените на пострадалите телесни увреждания, единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.   

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за срок от 24 часа по реда на ЗМВР, в рамките на които наблюдаващият прокурор, след преценка на събраните доказателства, ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини