Отидете към основна версия

910 1

Искат задържане на младеж за убийство на старица

  • искат-
  • задържане-
  • младеж-
  • убийство-
  • старица

85-годишната жена е била открита мъртва от съседка, която й оказвала помощ в домакинството

Днес, Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Румен С., на 19 г. от с. Медникарево, общ. Гълъбово, привлечен като обвиняем за умишлено умъртвяване на другиго с цел да осуети или прикрие друго деяние - блудство, съобщиха от прокуратурата.

До момента е установено, че на 4 март 2016 г. ,около 18 часа, Румен С. влязъл в дома на 85-годишна жена, която живеела сама в дома си в с. Медникарево. Тя била в една от стаите. Румен С. я ударил по главата с твърд предмет, извършил блудствени действия с нея и започнал да я души. На 5 март 2016 г., около 11,40 часа, 85-годишната жена е била открита мъртва от съседка, която й оказвала помощ в домакинството.

На 11 март 2016 г. Румен С. е бил задържан от полицията в с. Медникарево, общ. Гълъбово. Под ръководството на Окръжна прокуратура-Стара Загора продължават активните процесуално-следствени действия по делото.

Окръжен съд-Стара Загора ще заседава днес по искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо обвиняемия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини