14 Март, 2016 12:36 902 1

Искат задържане на младеж за убийство на старица

  • искат-
  • задържане-
  • младеж-
  • убийство-
  • старица

85-годишната жена е била открита мъртва от съседка, която й оказвала помощ в домакинството

Искат задържане на младеж за убийство на старица - 1

Днес, Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Румен С., на 19 г. от с. Медникарево, общ. Гълъбово, привлечен като обвиняем за умишлено умъртвяване на другиго с цел да осуети или прикрие друго деяние - блудство, съобщиха от прокуратурата.

До момента е установено, че на 4 март 2016 г. ,около 18 часа, Румен С. влязъл в дома на 85-годишна жена, която живеела сама в дома си в с. Медникарево. Тя била в една от стаите. Румен С. я ударил по главата с твърд предмет, извършил блудствени действия с нея и започнал да я души. На 5 март 2016 г., около 11,40 часа, 85-годишната жена е била открита мъртва от съседка, която й оказвала помощ в домакинството.

На 11 март 2016 г. Румен С. е бил задържан от полицията в с. Медникарево, общ. Гълъбово. Под ръководството на Окръжна прокуратура-Стара Загора продължават активните процесуално-следствени действия по делото.

Окръжен съд-Стара Загора ще заседава днес по искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Само доживотна присъда и каторжен труд без право на обжалване за мръсните м....ли-рецидивисти - един от онези двамата, дето пребили 95г. жена за 50 лева, бил осъден на 9 години за убийство и излезнал след 7!? Какъв е смисъла от подобни присъди!?