Отидете към основна версия

11 292 19

Само един е издирваният за стрелбата срещу Митьо-Очите

  • един-
  • издирваният-
  • стрелбата-
  • митьо-очите-
  • димитър желязков

Само един е вече издирваният за стрелбата срещу Димитър Желязков - Митьо-Очите в Слънчев бряг.

ОДМВР – Бургас продължава да издирва единствено Иван Симеонов Терзийски,  30 годишен от с. Ивайло, община Пазарджик.

Радослав Димитров от Плевен е задържан тази сутрин от  полицейските служители.

ОДМВР – Бургас призовава в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирвания Иван Терзийски, да я съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР! Анонимността им е гарантирана!

Служител на Очите и Козела разкри потресаващи подробности за стрелбата в Сънито.
Преразпределение на наркопазара била причината за престрелката. От МВР определиха случая като махленска свада за паркомясто.

Разследващите работят по няколко версии за стрелбата в Слънчев бряг, като водещата е скандал за паркомясто между кандидат-зетя на Димитър Желязков-Митьо Очите и собственика на заведението Божидар Георгиев Кузманов, известен в района като Божо Козела. Според мъж, работил през годините за Митьо Очите, а след това и за Божо Козела, спорът снощи бил много по-дълбок - за влияние на наркопазара в Слънчев бряг. Хора на Козела не били съгласни с условията на Очите, съобщава bTV.

„Бригадата на „Оксижен” се водят тия хора. Те на територията на дискотеката продават каквото си искат и дилърите на Митьо биват бити, биват гонени оттам. Този спор е от 2 години. Започнаха да се бият и колят. В рамките на тоя курорт мутрите още си живеят като 90-те години. Ако някой ви заколи, никой няма да разбере и няма да ви намери”, казва мъжът.

Появата на Очите била, за да се разберат финално за проценти и територии.

„Срещата снощи би трябвало да е била между него и Козела, но Козела така и не се е появил. Хората на Божо са тропнали по масата, че няма да плащат нищо и че ситуацията остава като миналата година. Взели са да демонстрират остри предмети от страна на хората на Желязков, той им направил знак да си мълчат, но момчетата са надрусани и надъхани. Който не плаща рекет, процент, така се процедира с него”, допълва бившият служител на Митьо Очите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини