Last news in Fakti

9 Юни, 2016 15:27 11 824 10

Вижте издирваните за стрелбата с Митьо-Очите

  • издирваните-
  • стрелбата-
  • димитър желязков-
  • митьо - очите
Вижте издирваните за стрелбата с Митьо-Очите - 1
Снимка: БТА

ОДМВР – Бургас издирва във връзка със стрелбата в Слънчев бряг, при която тежко бе ранен Димитър Желязков - Митьо - Очите, един от бодигардовете му бе застрелян на място и друг бе ранен, следните лица:

БОЖИДАР ГЕОРГИЕВ КУЗМАНОВ, 33 годишен от Пазарджик

МАРЧО АНТОНОВ МАРКОВ, 30 годишен от Поморие

РАДОСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ ДИМИТРОВ, 26 годишен от Плевен

СИЛВИ ОЛЕГОВ НИКОЛАЕВ, 42 годишен от Монтана

ИВАН СИМЕОНОВ ТЕРЗИЙСКИ, 30 годишен от с. Ивайло, общ. Пазарджик

ДИМИТЪР ИЛИЕВ НИКОЛОВ, 34 годишен от Несебър

ГЕОРГИ МИХАЛОВ ИВАНЧЕВ, 31 годишен от Дупница

РАДОСЛАВ ЯНКОВ ПОПОВ, 28 годишен от Самоков

ОДМВР – Бургас призовава в гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на издирваните лица, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР! АНОНИМНОСТТА ИМ Е ГАРАНТИРАНА!

В същото време от прокуратурата съобщиха, че до момента има над 10 задържани. Очаква се до часове да бъде повдигнато и обвинение за стрелбата.

По-рано днес брифинг дадоха в Бургас директорът на ОД на МВР в града старши комисар Калоян Калоянов,  апелативният прокурор Любомир Петров и окръжният Калина Чапкънова.

На мястото са намерени 30 гилзи, нож и три пистолета, добави прокурор Петров. Едно от оръжията е газов пистолет, второто е законно притежавано, а третото е "Макаров" без номера. Пистолетът "Макаров" е намерен до тялото на убития в престрелката. Това е Александър Алексиев на 46 години, охранител на Димитър Желязков - Очите.
Според Калоянов най-вероятно смъртта е причинена с едно от намерените оръжия. Това обаче тепърва ще се изяснява с назначената балистична експертиза.

Установява се кой, каква съпричастност има към инцидента. Иззети са записи от камери за видеонаблюдение.  Освен за убийството и опита за убийство се извършва разследване и за хулигански действия с особена дързост.
 

Любомир Петров съобщи че е разпоредил проверка по реда на надзора за законността относно дейността на МВР по издаване на разрешителни за носене на оръжие. Целта на проверката е да установи дали са налице случаи, при които са давани подобни разрешителни на криминално проявени лица извършващи охранителна дейност.
 

Потвърждава се версията, че конфликтът снощи е възникнал заради места за паркиране , каза още Калоянов. Това не е първото спречкване между двете групи. Наскоро е имало подобно такова, а вчера е бил нанесен побой на приближен на Желязков. Поредният побой е допринесъл за нагнетяване на ситуацията.Бандата на Божидар Георгиев е пребила човек на Митьо - Очите вчера преди да възникне стрелбата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мр Михов

    0 0 Отговор
    Твърде много издирвани за неправилно паркиране.
  • 2 VVV

    0 0 Отговор
    Опа, имаме медийни звезди сред издирваните - един пребил полицаи, друг герой от "Сървайвър", трети ММА боец...
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Купчина кухи хралупи, от тапанар и слабоумник нагоре. Само като ги погледнеш колко са еднотипни всичките, с еднаквите им причесчици и наболи брадички и ти става ясно колко мозък са вложили в това което са направили. Само монтанката се пообръзнал но за сметка на това пък забил татуировката на най-модерното за Монтана място. Може и не всички да се престъпници, но щом се смятат за богопомазани да мутреят около Очите сега ще си платят ценичката и другия път по лекичко.
  • 4 qankov

    0 0 Отговор
    sladuri direktno za priemane v zentralniq universitet bez izpit za sledvane pone 3-4 godinki I pak nqma da se prekvalifizirat poneje te sa si takiva no pone kato pravqt ne6to malko 6te se po zamislqt
  • 5 МИТЮ -РОЖБА НА ПОЛИТИЦИТЕ

    1 0 Отговор
    Ми БАНДИТЕ НА МИТЮ НЯМА ЛИ ДА ГИ ТЪРСЯТ.С ТИЯ БРАДВИ ДЪРВА ЛИ СА ЩЕЛИ ДА ЦЕПЯТ ИЛИ ГЛАВИ НЕЕЕ ТОА ПАРЛАМЕНТ С ТАА 30 ГОДИШНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА Е ЗА РАЗФАСОВАНЕ
  • 6 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ХУБАВИ СНИМКИ НО СКОРО ЩЕ СА ПО ДЪРВЕТАТА НА НЕКРОЛОЗИ

  • 7 1234

    0 0 Отговор
    БЯХА ВИ В РЪЦЕТЕ ,ДА СТЕ ГИ ХВАНАЛИ .Липсват още снимки,казахте че са 30/40 души,защо укривате останалите,и като добавите 240 те от парламента и от правителството списъка ще е пълен,това са хората които ограбват държавата ни!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 EXEKUTOR

    0 0 Отговор
    ДОБРИ МОМЧЕТА
  • 10 неда

    0 0 Отговор
    тези интелигентни млади хора от кой випуск на симеоново са