9 Юни, 2016 12:39 19 306 68

Борисов няма да позволя да се провали летния сезон

  • борисов-
  • димитър желязков-
  • митьо-очите-
  • провали-
  • летния сезон

Това е една махленска свада. Намирам по-късните действия на МВР като грешка

Борисов няма да позволя да се провали летния сезон - 1

Няма да позволя да се провали летния сезон. С такива усилия върнахме руските и докарахме румънските туристи и очакваме добър сезон, и сега някакви махленски биячи да си решават там въпроса с брадви. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод снощната стрелба по Димитър Желязков – Митьо – Очите. Разбирам желанието ви да се тиражира, че има рекет в България, но това не е факт, каза премиерът. Обещавам им, че в "Слънчев бряг" няма да влезе нито един луксозен автомобил, без да има данъчна проверка, каза Борисов. Ще се проверява произходът на средства за автомобила, на кого се води и как е купен, добави той.

Толкова полицията сме командировали в комплекса, че се надявам да го спасим от такива проблеми.

Една махленска свада на кандидат зет с бивш затворник пореден инцидент за паркомясто,  така определи Борисов случаят Борисов.

„Това, което мога да кажа е, че намирам по-късните действия на МВР за грешка. Сутринта извиках министър Бъчварова, тя сега отива в Бургас, дори отложи пътуването си за Европейския съвет на вътрешните министри“, коментира Борисов.

„Единственият въпрос, който имам е защо пред болницата не бяха арестувани тези, които дойдоха – на свиждане ли, на какво ли, не ги знам? Иначе всичко останало като действие е правилно“, каза още Борисов. Иначе всички останали действия на полицията са били правилни, каза той.

Въпреки че информацията от камерите в заведенията е унищожена, са иззети записите на камерите в съседство, каза Борисов. Надявам се още днес да бъдат задържани всички участници в инцидента.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сик е номер 1

    1 1 Отговор
    Само сикаджията Божо се опънал на Очите! Корави парчета са тия сикаджиите, за това ще гласувам за Герб.
  • 2 alf

    1 1 Отговор
    Божо пряк приятел на борисов се опънал на очите и сега ГЕРБ граби ли граби иначе рекет няма. затова няма да гласувам за ГЕРБ
  • 3 много точно

    3 0 Отговор
    По правилно е да се нарече инцидента битов, а не мафитоски, защото самият ни бит е мафиотски!
    Напълно съм съгласен.

  • 4 Ник

    5 1 Отговор
    Като искаш да спасиш сезона запуши устата на Плевнелиев и уволни министърката на Туризма и двамата хич ги няма! Благодарение на Мусю Президо, след като обяви Руснаците за врагове, миналата година приходите в Туризма спаднаха с 250 млн. Вчера гледам пак прави същите опити да прецака сезона. А министърката ... абе какво да кажа? - А бе ей шопи, не се занимавайте с неща, от които не разбирате. Кога шоп е разбирал от морски туризъм и рекреация? Оставете ни да работим и не ни се месете в работата!

    Коментиран от #12

  • 5 666

    2 0 Отговор
    Сезонът се провали още преди месеци, благодарение на президента. Пиарите му се опитваха да замазват положението, но неуспешно. Върнали са руските туристи нъцки. Нали събираме с Украйна и Румъния армия срещу тях? Украйна щяла да участва само морално, щот имали вътрешни проблеми, румънците хабер си нямат за какво става въпрос, но нашия лае лае.... Стана личност на годината на "Десен Сектор", обвиняваше руснаците в хибридни войни някакви... Хайде погледнете в момента сезонът в Гърция и сезонът при нас. Половината търговски обекти по черноморието още не са отдадени под наем. Няма кой да ги наеме. Луди не останаха. Това са десетки хиляди работни места, които няма да се отворят, няма постъпления от данъци и осигуровки, няма пари за хората, няма за държавата...... Есента ще вземете още няколко милиарда борчове, за да запълните дупките в бюджета и да платите на администрацията. А после? А след няколко месеца? Още една голяма част от работоспособното население ще напусне родината, за да подпомага чужди икономики, работещите в частния сектор ще намалеят драстично и работещите в държавния сектор ще са повече, от тези в частния. Ще има сезон Август месец и толкоз. Но един месец не може да напълни нито хазната, нито хладилниците на хората за година напред.

    Твърдо съм убеден, че действията на сегашния ни "прецедент" могат да се окачествят като национално предателство!

  • 6 МББ

    3 0 Отговор
    Както е казано няма лоша реклама само таргета, ще е различен.
    Сега от цял свят, ще запристигат туристи авантюристи с надежда да седнат в някой бар да люскат алкохол на корем и да чакат някоя престрелка. На това му се вика "екшън туризъм". Ако подпишат декларация и на тяхна отговрност също, ще могат да се включват в батъла. Wild wild east !!!

    Иначе на сериозно, както се оказва в последно време в България, когато цигани бият българи е битов конфликт, а не на етническа основа. Когато валят куршуми има ранени и убите е просто някаква махленска свада !?!?!? Това все едно да гледаш към слон и някой нежноа така правителствено да ти нашепва в ухото "виж какво мило пинчерче" !
    Интересно, ако стане някой атентат, как ли ще го нарекат !? Вероятно "не разрешени празнични фоерверки" !?!?!
  • 7

    3 0 Отговор
    Преди два-три дена пак плещи глупости нашия Росенчо в европарламента против Русия, за някви хибридни войни и за някви еврогейски ценности. Продължава с усилията тотално да провали туристическия сезон

    Коментиран от #8

  • 8

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    тоест вчера беше великата му реч....
  • 9 ямбол

    3 0 Отговор
    на теб не се ли отчетоха или на пияница наречена главен секретар на МВР
  • 10 пинокио

    3 0 Отговор
    По опашата лъжа от тая не съм чувал, то самият Митьо, като чуе ще се ококори от срам. Как е възможно да го сравняват с някакъв махленски кавгаджия.
    Силно се съмнявам, че Митето ще оживее, за да опровергае официалното становище на Премиера и МВР, които явно действат по сигнал.
  • 11 ПЕПИ

    2 0 Отговор
    kradeca vika drashte kradeca nali na vas se otchitat -kolko ste jalak gospodin borisov......
  • 12 столичанин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ник":

    Като коментираш министъра на туризма Ангелкова ,какъв ''шоп'' те гони не знам. До колкото знам жената е от Хасково и тя ,както и останалите от това нескопосано правителство не са така- наречените Шопи(от София),а са си чисто и просто наследници на комунистическата номенклатура.

    Коментиран от #16

  • 13 Мутрино

    1 0 Отговор
    Вярно е.Вчера се върнах от родното черноморие.Колата ми е на стойност 1000лв.В Слънчев бряг КАТ ми съставиха акт че не нося всички документи на колата.
  • 14 Къш Боко

    1 1 Отговор
    Очите ако разбере за казаното защо ли си мисла , че на Боко ще му се стори малък света :D
  • 15 паркомясто равно на война

    3 0 Отговор
    Какъв е извода? Трябва да се построят НОВИ ПАРКИНГИ, за да не се избиват хората.
    После, западната тангента, източната мента, едно колело, едно кръгово, една детелина и всичко ще бъде наред, сезона ще бъде спасен!
    Отново, браво на Герб за изключително професионалното обяснение и отношение.
  • 16 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "столичанин":

    Разбирам позицията ти и може би съм те засегнал. Може и да си свестен- винаги има и такива! Но пък като имам в предвид от къде е Борисов и като знам, че почти няма действия на подчинените му, които да не са одобрени от него, предполагам разбираш причините за недоволството ми. В крайна сметка, той си зибира министрите- да си е подбрал правилните. За Плевню няма да говоря ....
    Просто София, "такова" м...та на всичко извън западната част на страната. За сметка на това пък самочувствието, че са професионалисти е безгранично.
    Аз съм един от онези, покрай морето, които с радост биха подкрепили отделянето на Източна България от София.

    Коментиран от #17

  • 17 идеалиста

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ник":

    И аз бих искал, моята част от България да се отдели от София, да си вземат Парламента, партиите, политиците и бандитите и пари съм готов да им плащам, във вид на данъци, само и само да задържат професионалистите от мафията по надалеч от населеното ми място.

    Коментиран от #19

  • 18 иван

    1 1 Отговор
    Спасението е да се доведе вътрешен министър и полицаи от Ромъния

    Коментиран от #25

  • 19 Ник

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "идеалиста":

    Нищо не желая да им плащам! Съгласно законодателството, София прибира 90% от приходите на общината с изключение на местните данъци и такси. Както се досещаш това правило не важи за самата София, която е дотирана един път през Републиканския Бюджет и втори път през министерствата по различни проекти. Същите често се оправдават, че парите били от ЕС, само не съобщават подробността, че дори и те влизат в общата сметка на Републиканския Бюджет- тоест в общата касичка!
  • 20 българин

    2 0 Отговор
    Честно казано разгледах доста оферти за почивка в Слънчев бряг, има доста игодни Ол инклузив предложения, приятни хотелчета сготин персонал, но в момента сериозно се замислям дали да резервирам!!!!!!
    В момента явно е пълно с освирепели мутри, като през 90-те години и не се знае, къде и го ще те пребият или по-лошо, могат да те застрелят за едното чудо.
    Ако отидете на плажа ще е пълно с гадни мутри искащи по 40-50 лв за чадър и шезлонг, а из града ще дебнат на всеки ъгъл разни тарикати, я ще те оберат, я ще те пребият, ако съм паркирал някъде "неправилно", с една дума не трябва да излизам от хотела! На плажа предполагам ще е ужас, а по заведенията да не говорим, целият контингент явно е вече на морето в очакване на лятната реколта.
  • 21 гост

    3 0 Отговор
    тоя глупак вярва ли че това е махленска свада
  • 22 селото

    2 0 Отговор
    тиквун да побърза да открие ловният сезон в сънито преди да свърши дивеча по паркингите :)
  • 23 jambazina

    1 0 Отговор
    Ако тоя случай го нямаше в медиите дали някой щеше да си мръдне пръста, а?
  • 24 гост

    3 1 Отговор
    боико видя ли магазинерчето как шопти с полицая и как са стреснаха за това става въпрос за това какво ще каже тоя върна мутренските години 30 човека ще се разхождат въоръжени с бронежилетки по улицата няма един полицаи и тои ще вика махленска свада
  • 25 ТТТ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "иван":

    Повярвай ми точно от "държавата рОмъния" не ти трябва вътрешен министър, че и полицаи...имаме си предостатъчно такива.

    Виж, държава Румъния има, ама кой да знае, как се пише !
    "Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се" , а не да чакаме някой да ни спасява от някъде си !!!
  • 26 999

    3 0 Отговор
    Борисов,
    това минава всякакви граници.
    /30 човека с бронежилетки,брадви и друго въоръжение/
    Каква махленска свада?Това прилича ОПГ и с невъоръжено око....
  • 27 ХУАН

    1 0 Отговор
    ТУКА ПО ОПАСНО ОТ КОЛУМБИЯ И СИРИЯ !!!АЗ ТУРИСТ НАПУСКА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 28 ГОИКО

    1 0 Отговор
    НАШИЯ ВОЖД В КАКВИ РАБОТИ Е УЧАСТВАЛ НИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА ЩОМ НА ТОВА МУ КАЗВА МАХЛЕНСКА СВАДА. ЕГАТИ МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛА.
  • 29 ЯВСД

    1 0 Отговор
    "Обещавам им, че в "Слънчев бряг" няма да влезе нито един луксозен автомобил, без да има данъчна проверка, каза Борисов. Ще се проверява произходът на средства за автомобила, на кого се води и как е купен, добави той." - Евалла, Машаалла, Гьт Гюзел - Аферим

    Коментиран от #30

  • 30 олеле

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "ЯВСД":

    Чух го това пред малко по следобедните новини и щях да падна направо хахах
    Сега в Горубляне и прочие места, ще счупят продажбите.... Из Слънчев бряг, ще се движат само стари голфове, опели и пр. със стикери отзад "Другата ми кола е Бентли"
    Днес премиера счупи рекорда по най-много "умнотии" за един ден. То не бяха "махленски свади" при откровено тежък криминален инцидент, то не бяха "спасявания на туристически сезон" то не бяха "данъчни проврки на луксозни автомобили".... Чудо, чудоооо !
  • 31 tapanar40

    1 0 Отговор
    К,о каза,к,о?Кои туристи си върнал?Благодари се на тъпия фес че свали руския самолет и сега туристите са у нас иначе на кукуво лято щеше да ги върнеш.

    Коментиран от #32

  • 32 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "tapanar40":

    Абсолютно!
  • 33 Марио Ангелов

    1 0 Отговор
    Оставка за простата тиква!
  • 34 Фют

    0 1 Отговор
    Това означава ли, че ако вляза с баба Жужа - Жигулката и няма да ме спрат и ще стигна до някое къщле безпроблемно? Е, мога да опитам в Уйкента? Ми тя е лукс...ако гледаме 40-те години на 20-ти век...
  • 35 барбалан

    1 0 Отговор
    Леле, Леле, не Му е лесно - паднаха Му драстично приходите от ДДС на горивата, износа Му намалява, лошия материал Му се изнася... сега ако и бленувания едномесечен туристически сезон Му се срине... и Он че требе да си оди...
  • 36 Фют

    1 0 Отговор
    Но г-н Министър, той е провален от 27 години тотално бе? С тия мижави пенсийки и заплати тук, и тоталитарният ви номенклатурен диктатур ал БКП ала Гьобелс ала Ал Багдади...ние няма как да купонясваме на морето бе, като изключим мутрите, чиновниците, политиците, работещите персонал, проститутките и жигулата и някой случайно спастрял за да си пече таза там? Ако това е туристически сезон, той е тотално провален бе.... Виж, от другаде идват и ще идват -нека поне те купонясват, като си нямат нашият проклет "късмет" да ни цуцате и пречите тоталитарни номенклатури тук! поне те живот да видят, ние като не видяхме от вас - визирам всичките ви партийки от СТАТУКСТВОТО на дивотията!
  • 37 А така

    1 0 Отговор
    А.....че кой те пита бе ?! Нямало да "позволи" .....палячо !
  • 38 гост

    1 0 Отговор
    Абре Бойко, какви големи усилия положи да върнеш руските туристи тука..........егати смешника, сигурно е имал предвид усилията при изгонването им. От ден на ден ставаш все по-неадекватен, айде земи да си одиш вече.

    Коментиран от #54

  • 39 antimediator

    3 0 Отговор
    Премиер-министъра да не говори като някой сульо хванат от улицата!
    На всички е ясно , че става дума за организирана престъпност, наркотици и т.н....
    Изобщо не става дума за "махленска свада", а за това ,че МВР и службите не вършат за пет пари работа.
  • 40 Goro Lafchi

    1 0 Отговор
    Лошо е,когато почваш да живееш извън реалността.
  • 41 метро

    3 0 Отговор
    Обичам родината си, но вече предпочитам да избягам и да изпитвам носталгия по Нея....
  • 42 ТИКВОЧА

    3 0 Отговор
    АБЕ ЧОВЕК ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ ТИ СЕ ПРИСМИВАТ ЩО НЕ СИ ВЗЕМЕШ ВНУКА И ПРАВО В АМЕРИКА .ОСТАВИ НИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ САМО НИ ГУБИШ ВРЕМЕТО. МНОГО СИ СМЕШЕН БОКО СРАМ МЕ Е ОТ ТВО ЙТЕ БИСЕРИ И ОТ ТЕБ.
  • 43 EMSKI

    3 0 Отговор
    Плащаме данъците в тази "държава",и си мислем че живеем нормално? Докато някой заблуден куршум от "махленска свада" не покоси някой наш близък ,или нас самите...но тогава е късно! Държавния ресурс да се справи с тези мутрагени е достатъчен,проблема е в срастването им!! А то е толкова отдавна и силно,че сега няма вътрешна сила ,която да го разруши.Изхода-разстрел на 50-60 известни имена показно на стадион.....останалите сами ще си купят билети за нашумели острови!!!
  • 44 Кирил

    4 0 Отговор
    Точно за организирана престъпност става въпрос и всички събития са заради нея. Но най-тъжното, е че върхът на тази организация е точно във властта, МВР и политическата върхушка...
  • 45 аз ас

    1 0 Отговор
    По неадекватен и тъп премиер от Боко няма,нее имало и няма да има.
  • 46 Еркеч

    0 0 Отговор
    М...ДА било махленска свада...Бойкооо ,Бойко и ти от доста време взе да мангъркаш...политик стана европеец на черното сиво викаш,преди беше по мъжкар и честен,почвам да се срамувам о т себе си ,че гласувам все за теб,другия път ще си помисля...
  • 47 аз ас

    0 0 Отговор
    Боко сега какво вижда в огледалото,може би Митьо
  • 48 777

    1 0 Отговор
    Че кой си ти бе, че нямало да позволиш това или онова??? Да не мислиш, че нещо зависи от тебе??? Даже и на жена си не можеш да забраняваш, защото нямаш такава!
  • 49 Еркеч

    0 0 Отговор
    бойко да стане евродепутат,готов е като гледам понаучи се завалията едно време мутрите не ги понасяше гърмеше ги с гранатомети сега вика махленска свада,играли там на шах и се сдърпали лошо нема
  • 50 ХЯВУ

    1 0 Отговор
    БОРИСОВ, в коя държава живееш, Митьо Очите отдавна не е махленска мутра а основен фактор на престъпния свят в югоизточна България. Проблема е, че виждаш проблем само в евентуалния провал на летния сезон.........егати политиката, УНИКАЛНА ДЪРЖАВА, УНИКАЛНА.
  • 51 RExo

    1 0 Отговор
    mahlensa svada s ubit i prostrelqn narko bos, nqma tolkova neadekvaten premier
  • 52 ммММ

    1 0 Отговор
    Какво очаквате от мутра ве главочи?!? Чудеса ли? Така си ни управляват вече 70 години! Докато не се сабуди раята, така ще е! Цялата държавна и общинска администрация трябва да се омете с голямата метла, включая парламента, и да се промени всичко драстично. Няма оправия иначе. Утре ще ви сервират друг лидер, неопететнен, и пак ще ви дърпат конците. Събудете се , тикви, или ни отива на кино милата татковина. Двойно по-малко депутати, да вършат два пъти повече работа - и от горе надолу чистка на всички, които не работят за народа, въпреки, че за това им плащаме ние!
  • 53 1234

    0 0 Отговор
    Хубаво бяха на камара.Полицията що не продължи стрелбата и не ги довърши всичките.Сега здравната каса ще плаща за операциите им ,ще ги лекуваме за да застрелят след време някой невинен човек.Сталин беше казал на времето,,има човек ,има проблем-няма човек няма го проблема"Това са организирана банда убийци,отишли специално да убиват,защо полицията не ги застреля всичките на място????Сега да ги търсят да ги съдят и после да ги оправдаят защото нямало доказателства!?!?!??В ,,най демократичната държава САЩ" до сега да са им видели сметката на всичките участници в стрелбата.На какво прилича това,каква е тази държава,това правителство да си ходи.Не може мафиот да арестува мафиота,всички са от един дол дренки.
  • 54 antimediator

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    Руски хибрид, не се пъни много.Премиера е кадър на руската школа.
    Там е и специализирал.Така ,че е ваш кадър, колкото и да се прави на десен.
  • 55

    1 0 Отговор
    Eгати държавата щом Борисов е премиер, безценно........

    Коментиран от #56

  • 56 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от " ":

    да Митак МНОГО СИ ПРАВ ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ТОВА Е РЕАЛНОСТТА
  • 57 Рондьо

    1 0 Отговор
    .аси неуката и продажна е тоя, дето всяка сутрин ходи да се дупи на инструктаж в УС посолството... все едно с "управляващите" живеем в две различни държави - ние виждаме тяхната, измислената, но те не виждат нашата, реалната и истинската.

    Значи 40 души в бронежилетки и въоръжени с брадви влизат в заведение, а там други 10-15 ги посрещат с дъжд от куршуми, има убити и ранени, и това според пожарникара било "махаленска свада" ?!
    Интересно тогава какво ли ще е "гангстерска война" ??

    Лошото е, че няма на кого да се сърдите, щото точно вие, неуките и полуграмотните нефелници си ги избрахте тия, сега им се радвайте !
  • 58 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Вярно е -- "махленска свада" !! Те, норвежците, трева пасат ! Какви ги приказват тези дни --президенти, премиери ? Какво става в тази "тоалетна" ??
  • 59 1123

    1 0 Отговор
    .....май само тоя на снимката си вярва...
  • 60 Туристи идвайте

    0 0 Отговор
    Това ни е Държавата
    и това ни е реалността
  • 61 грозен

    0 0 Отговор
    Е това е мисъл голяма ,няма що-как да си признае че са се заринали в лайна барабар с съдебната система и цялата държавна администрация и си къдруват едни на други;
  • 62 ТИЯ СЕ САМОЗАБРАВИХА

    1 0 Отговор
    ОЧАКВАХ ДА КАЖЕ:СБЛЪСКАЛИ СЕ НА ВХОДА ЗА ТОАЛЕТНАТА.........
  • 63 махалата

    0 0 Отговор
    Що да не ни приказва подобни глупости!?
    Щом има толкова прости хора да гласуват за партията му, значи все ще се намерят и хора да му повярват.
    Явно Бащицата се чувства, като ядрен физик сред толкова оскотели и изпростели избиратели.
  • 64 хХх

    0 0 Отговор
    Къде е оня с коня, май не са му превели хонорарчето :)
  • 65 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Бойко ,Бойко не е хубаво да се говори така за съдружниците.И те са хора
  • 66 OSOFsHF

    0 0 Отговор
    посредствен футболист с прекомерни театрални амбиции-борисов с бутонките срещу мвр хаха-ха.
  • 67 срам

    0 0 Отговор
    И сега какво? Да очакваме ДМС кампания ли? Още малко и събитието от снощи ще се превърне в социална трагедия, вследствие на глупостите, които бълват тоя на снимката, МВР и някои бг журналисти:
    "DMS OCHITE на номер 17 777! Очите се намира в критично състояние, вследствие преразпределяне на паркоместа! Работейки по график за Община Несебър и управата на КК Слънчев бряг, той попада на нелоялен гражданин, паркирал неправилно. Въпреки отличителната с цвета си /зелен/ служебна жилетка, с надпис "Паркинги и гаражи", объркана от свидетелите за бронежилетка, и попадайки на група миролюбиви въоръжени мъже, които празнували предстоящия летен сезон в заведението на прегрешилия шофьор, при опита си да му връчи фиш за неправилно паркиране, същите тези мъже стреляли с незаконното си оръжие напосоки, с цел сплашване. Храбрият общински служител е бил уцелен 5 пъти от рикоширали куршуми, а негов колега е загинал на място. Добри хора, нека помогнем и съберем пари за лечението му в чужбина!"
    Егати държавата! Егати търпението! Ако имаше ред и съд, това нямаше да се случи. Прокурори, съдии, адвокати, полицаи, дупетати, държавни служители, общински чиновници, журналисти - ако не всички, то повечето от тях са на хранилка на такива като Очите и техните кукловоди, а останалите си траят! 27 години едно и също! Чоковци, катъри, очи, уши, тикви, компири, круши и прочие флора и фауна. Докога ще е така, българи?! няма такова тъпо племе като нас...

    Коментиран от #68

  • 68 хХх

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "срам":

    Напълно вярно. Няма какво да се допълни. Той си прави майтап са народа, ама в буквалния смисъл. Преди имах някакви надежди, че нещата ще тръгнат към по-добре, но вече не. Всевки ще играе за себе си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове