Отидете към основна версия

14 556 10

Годината започна с трупове

  • труп

Осем трупа белязаха началото на Новата 2012 година. Черната криминална статистика застрашително набъбна в първите дни на високосната година.

Обезглавено тяло на мъж беше намерено на сметището край пазарджишкото село Алеко Константиново навръх Нова година. Призори на 30 декември камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките

Двама мъже загинаха при пожари в жилищата си в първия ден на януари. В същия ден обезобразен труп на 57-годишен мъж бе намерен на главен път Е-80. 64-годишен мъж бе открит мъртъв в смолянското село Средноголци. Мъжът е починал от естествена смърт.

В навечерието на Новата година след подаден сигнал за пожар в Сливен огнеборците откриват трупа 59-годишен мъж. При оглед от съдебен лекар се установява, че починалият е бил с множество рани по главата.

90-годишен мъж загина при пожар в Кнежа, съобщиха от полицията в Плевен. При огледа на трупа криминалистите не са открили следи от насилие, но тялото на възрастния мъж е било силно обгоряло. По първоначална информация смъртта е настъпила вследствие на пожар. Огънят е тръгнал от електрически котлон, ползван за отопление.

Мъж от Враца се хвърли под бързия влак от София за Лом, съобщиха от полицията в областния град. Инцидентът е станал снощи, около 21,30 часа, в района на старата гара. По първоначални данни самоубиецът е стоял неподвижен на жп линията и очаквал пристигането на влака.

Името на починалия все още не е известно и затова полицията разпространи негово описание: възраст между 35-40 години, висок около 170 см, телосложение нормално, към слабо, тъмна коса, светла кожа, облечен с 2 тъмни пуловера, черна връхна дреха с качулка, черни панталони, кафяви обувки.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини