Last news in Fakti

7 Януари, 2012 10:52 3 578 2

Задържаха извършителя на убийството в Сливен

  • сливен-
  • убийство-
  • труп

Престъплението вероятно е с цел грабеж

Полицията в Сливен е заловила мъж, заподозрян в убийството на 59-годишния мъж в сливенския квартал „Даме Груев”. Апартаментът на жертвата беше подпален след убийството в нощта на 31 декември

В навечерието на Новата година след подаден сигнал за пожар в Сливен огнеборците откриват трупа 59-годишен мъж. При оглед от съдебен лекар се установява, че починалият е бил с множество рани по главата.

Задържаният, който е криминално проявен и осъждан, е от село Жельо Войвода. Той е арестуван за 72 часа. В дома му са намерени дебитна карта, ключове, мобилни телефони, четири SIM-карти и други вещи, уличаващи го в извършеното престъпление. Най-вероятно убийството е било с цел грабеж, съобщават от полицията.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 usera

    0 0 Отговор
    Поредния изверг, който ще остане на свобода след време и ще продължава да безчинства. Жалко за труда на полицията, защото нашия "БГ" съд ще го оневини както го е правил до сега.
  • 2 edin

    0 0 Отговор
    Нямам представа на какво се дължи предположението, изразено в предходния коментар, при положение, че 97,5% от присъдите в нашата загубена полицейска държава са осъдителни. А са осъдителни защото има търпимост, а има търпимост заради ей такива коментари като предходния. Предполагам и като стигнат 101% осъдителни присъди пак ще има недоволни