Last news in Fakti

5 Януари, 2012 13:26 3 149 4

Идентифицираха разчленения труп на сметището

  • труп-
  • алеко константиново

46-годишният Спас Денин е бил мъртво пиян преди смъртта си

Полицията установи самоличността на трупа, открит разчленен на сметището в село Алеко Константиново. Това е 46-годишният Спас Денин от септемврийското село Ковачево.

Тялото на Денин беше открито на 30 декември. Призори камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките. Трупът бил с отделени глава и крайници. В отделен найлонов плик пък били гениталиите на жертвата.

46-годишният Спас Денин е бил мъртво пиян преди смъртта си, съобщи пред „Дарик“ д-р Ангел Фингаров, шеф на отделението по "Съдебна медицина" в МБАЛ-Пазарджик, извършил аутопсията. Резултатите от пробата за алкохол показват 2,86 промила алкохол в кръвта му. Това е тежка степен на алкохолно опиване, уточни д-р Фингаров.

По трупа са намерени общо девет прободни рани, от които мъжът е загинал. Разчленяването е станало след смъртта му, обясни патоанатомът. „30 години съм съдебен лекар, подобно зверство за пръв път виждам", сподели още той и обясни, че това убийство е много по-жестоко от убийството на сестрите Белнейски.

Все още няма задържан за убийство в Пазарджик. Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов заяви, че към момента не е установен извършителят на тежкото престъпление.

Според разследващи вероятно става въпрос за убийство от ревност, тъй като мъжът имал връзка с омъжена жена. Разпитани са всички от близки на убития. От прокуратурата отказаха да коментират дали вече има заподозрени за убийството.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 картофена икономика

    1 0 Отговор
    НЕ Е ДЯНКОВ
    не се радвайте !
  • 2 уха

    0 0 Отговор
    е...та в гада
  • 3 ВесВес1

    0 0 Отговор
    Тези патоанатоми от "Съдебна медицина" са най-големите клюкари. Имал съм случаи още сме местопроизшествието бързат да звъннат на журналистите.
  • 4 тоня

    0 0 Отговор
    ахахах къде се Тоше да видиш каква мръсотия стана, няма нищо свястно в тази хубава държава