Last news in Fakti

3 Януари, 2012 14:01 14 553 10

Годината започна с трупове

  • труп

Осем трупа белязаха началото на Новата 2012 година. Черната криминална статистика застрашително набъбна в първите дни на високосната година.

Обезглавено тяло на мъж беше намерено на сметището край пазарджишкото село Алеко Константиново навръх Нова година. Призори на 30 декември камион изсипал на сметището контейнер с боклук, от който изпаднали чувалите с останките

Двама мъже загинаха при пожари в жилищата си в първия ден на януари. В същия ден обезобразен труп на 57-годишен мъж бе намерен на главен път Е-80. 64-годишен мъж бе открит мъртъв в смолянското село Средноголци. Мъжът е починал от естествена смърт.

В навечерието на Новата година след подаден сигнал за пожар в Сливен огнеборците откриват трупа 59-годишен мъж. При оглед от съдебен лекар се установява, че починалият е бил с множество рани по главата.

90-годишен мъж загина при пожар в Кнежа, съобщиха от полицията в Плевен. При огледа на трупа криминалистите не са открили следи от насилие, но тялото на възрастния мъж е било силно обгоряло. По първоначална информация смъртта е настъпила вследствие на пожар. Огънят е тръгнал от електрически котлон, ползван за отопление.

Мъж от Враца се хвърли под бързия влак от София за Лом, съобщиха от полицията в областния град. Инцидентът е станал снощи, около 21,30 часа, в района на старата гара. По първоначални данни самоубиецът е стоял неподвижен на жп линията и очаквал пристигането на влака.

Името на починалия все още не е известно и затова полицията разпространи негово описание: възраст между 35-40 години, висок около 170 см, телосложение нормално, към слабо, тъмна коса, светла кожа, облечен с 2 тъмни пуловера, черна връхна дреха с качулка, черни панталони, кафяви обувки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Георгиев

    0 1 Отговор
    Така ли трябва да започва годината, с обобщения от сорта ли? Ега ти италианката-джорналистката.
  • 2 todor

    1 0 Отговор
    xorata iznemogvat kak nqma da se samoybivat boiko da se stresne ne samo magistrali da pravi balgarite iz4ezvame
  • 3 Пекенеза

    2 0 Отговор
    Остава да кажем.......ЕЖЕДНЕВИЕ.
  • 4 2012

    3 0 Отговор
    Ако е вярна прогнозата на маите и ще завърши .........с много трупове.
  • 5 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    Fuck the mayas. I wanna live.
  • 6 бай петър

    2 0 Отговор
    г-н министър председател и всички лакей около вас , моля обърнете внимание на народа си който ви избра а не на еврейте от евро парламента . българите вече се самоубиват . а вие спите .
  • 7 Борислав Братоев

    0 0 Отговор
    Трябва да се обединим срещу всичко това хора!!!
  • 8 Гочо Сливналията

    0 0 Отговор
    В моя мръсен град ,в който има само мутри и м....ли ,какво да се очаква . Тук малките деца от 11-12 годишна възраст имитират мутрите и се бият на банди по училищата и създават монопли ,благодарение на диларчета ,който им дават наркотици да пръскат в училищата . По-бившия ни кмет даде градската граднина на "МЪНДЕВ" (МУТРА) , а Бившия ни кмет РАЗКОПА ГРАДА И ГО НАПРАВИ НА ГОЛ Х.. !
  • 9 Иван Сергиеф

    0 0 Отговор
    vsichko v daden moment shte eskalira qko!!!!!!!!!!!!|
  • 10 todor

    0 0 Отговор
    Нищо хубаво ли няма,а само трупове през тази година.