Отидете към основна версия

4 182 26

Циганета нападат бургазлии с камъни

  • цигани-
  • камъни-
  • бургазлии

Малолетни цигани се дрогират необезпокоявани в центъра на Бургас. Следващото поколение мургави бандити подлудява бургазлии в района от Операта до гарата, могат да бъдат видени и до самата Община. Те са винаги надрусани, в ръцете си носят торбички с лепило. Често се търкалят по тротоара, замаяни от дрогата. Работниците в района са пропищели от тях. Това алармира читател Burgas24.bg.

"Днес тези агресивни циганета бяха седнали в градинката пред емблематична за културата сграда - Бургаската опера. С торбички с лепило на уста, едва държейки се на краката си. Още повече - едното от тях без капка срам се изпика пред погледите на минувачите, сред които майки с малки деца.

Възмутените погледи на преминаващите изобщо не направиха впечатление на неадекватните "ученици". Щом видяха, че ги снимам освирепяха досущ като животни. За секунди намериха оръжия - пръчки, павета и камъни. С цветущи псувни, които не присъстват в речника и на тираджия пред пенсия, мургавите индивиди започнаха да ме гонят и замерват с камъни, хвърчащи между колите. Отнесох го - за късмет само един камък в рамото!", пише в сигнала до Burgas24.bg.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини