Отидете към основна версия

2 835 1

Трети замесен в убийството на Мирослава?

  • мирослава николова

Полицията проверява възможна съпричастност към зверското убийство на 17-годишната Мирослава Николова от Перник и на трети човек, съобщи БНТ. По информация на медията той е бизнес съдружник на самоубилия се Стойчо Стоев-Чочо.

Още преди седмица се появи версия, че в случая има замесен трети човек, но разследващите отрекоха информацията. 43-годишният Красимир Петров - Полицая е бивше ченге и авер на Чочо. През 2008 година двамата са разследвани за друго отвличане и побой.

Мирослава Николова беше отвлечена на 7 ноември, а тялото й беше открито след 65 дни. Двама мъже бяха задържани за убийството й. Единият от тях - Стойчо Стоев-Чочо, започнал да сътрудничи на полицията и посочил съучастника си Марио Любенов като физическия извършител. Стоев обаче се самоуби пред очите на полицаите по време на повторен оглед в жилището му.

Другият заподозрян - 25-годишният Марио Любенов, по прякор Заека, беше настанен в психиатрична клиника в столицата за тройна експертиза, която трябва да установи дали той страда от шизофрения заради друго дело срещу него.

Вчера Заека беше преместен в ареста в Перник и му е повдигнато обвинение за убийството на Мирослава.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини