Отидете към основна версия

18 Февруари, 2019 11:27, обновена 18 Февруари, 2019 11:27 13 845 40

Четворно убийство разтърси Нови Искър (СНИМКИ)

  • нови искър

25-годишен мъж, избил семейството си, е задържан

Снимки: БГНЕС

Четворно убийство разтърси град Нови Искър. Предполага се, че млад мъж е убил родителите си, брат си и баба си. 25-годишният заподозрян за престъплението е задържан, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Първоначално споделената информация, че предполагаемият извършител на убийството е бил военнослужещ, беше опровергана от Министерството на отбраната.

Сигналът за тежкия криминален инцидент е получен около 10:30 часа тази сутрин. По първоначални данни мъжът е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си, в къщата, където са живеели.

На мястото са пристигнали криминалисти от СДВР, които извършват оглед. Районът е отцепен. Образувано е досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Нови Искър вече стана печално известен с шесторно убийство навръх 2018-а година, когато Росен Ангелов - Горския, уби Кети, приятелят ѝ Неделчо Юнаков, сина му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети - Нанси и приятелят на Нанси - Боби Иванов. Тялото на самия извършител беше открито няколко дни по-късно в гората.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини