Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 19:42 5 820 5

Звън на телефон издал килъра от Нови Искър (ВИДЕО)

  • нови искър-
  • убийство

Убиецът Георги Ранов ходил три години на психиатър, но не бил освидетелстван

Звън на телефон издал килъра от Нови Искър (ВИДЕО) - 1

Четворният убиец от Нови Искър е воден на психиатър, но няма данни да има заболяване, обявиха Георги Хаджиев - шеф на СДВР и ръководителят на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

25-годишният Георги Ранов е ходил на психиатрични прегледи в рамките на три години, от 2015 до 2018 година, но така и не е бил освидетелстван.

Към момента няма данни някой друг от семейството на килъра да е имал психични проблеми.

Разследващите разясниха и как е разкрито убийството.

Сутринта колеги на убития баща на Георги - Иван, който работел във Военна полиция, отишли до дома им в Нови Искър, защото мъжът два дни не е ходил на работа.

На входа на къщата ги посрещнал убиеца, който съобщил, че родителите му са на погребение в Пловдив. Полицаите обаче позвънили на телефона му и чули звън от вътрешността на къщата. Усъмнили се и подали сигнал в полицията.

Дошлите на място униформени разкрили ужасяваща картина – бащата Иван, майката Ирена, бабата Славка и брат му Александър – зверски убити с брадва, увити в одеяла и сложени под матраци в къщата.

Разследващите установили, че убиецът им е направил всичко възможно, за да заличи кървавите следи, но не успял.

Днес съседите им от Нови Искър разказаха, че майката на Георги е възнамерявала да прати сина си в психиатрия, заради непрестанните скандали с по-малкия му брат.

"Не мога повече, ще пратя Гошко в лудница", вайкала се Ирена пред комшиите и признала, че Георги постоянно се биел с малкия си брат Сашко за лаптопа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мизерията побърка хората

    7 1 Отговор
    За един скапан лаптоп ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 240 помияри

    14 1 Отговор
    Мизерията е вид геноцид! Прост народ слаба държава.
  • 4 бббббб

    2 1 Отговор
    Сега в затвора ще има един Лапни топ ,за който да се бори.
  • 5 ХАРЛИК

    2 1 Отговор
    Шайката упражнява геноцид над народа. Мизерията е тотолно обхванала територията. Сега едно семейство изчезна от земята, благодарение на Шайката!!!