Отидете към основна версия

3 238 14

Камбуров с две обвинения, потеглил със скобите

  • мартин камбуров

Футболистът беше задържан в Трето Районно управление в Пловдив за непристойно поведение и увреждане на собственост на общината

Снимка: БГНЕС

Футболистът Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът” е привлечен от прокуратурата като обвиняем по бързо производство за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за хулиганство, съобщиха от Районна прокуратура-Пловдив.

Камбуров прекара 24 часа в ареста на Трето районно управление в Пловдив. Наложена му е парична гаранция от 1000 лева.

Според събраните до момента доказателства, в неделя на улица „Полковник Сава Муткуров", лек автомобил, марка Volkswagen, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк". Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране" със служител от „Общинска полиция". Заради неправилното паркиране на лекия автомобил са били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Футболистът хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби". След няколко метра спрял, след като на мястото пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно управление - Пловдив.

Установено било, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. Последвал ареста на Камбуров.

По така повдигнатите обвинения, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 2 години, пробация и обществено порицание.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини