Last news in Fakti

27 Май, 2019 14:20 3 234 14

Камбуров с две обвинения, потеглил със скобите

  • мартин камбуров

Футболистът беше задържан в Трето Районно управление в Пловдив за непристойно поведение и увреждане на собственост на общината

Камбуров с две обвинения, потеглил със скобите - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът” е привлечен от прокуратурата като обвиняем по бързо производство за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за хулиганство, съобщиха от Районна прокуратура-Пловдив.

Камбуров прекара 24 часа в ареста на Трето районно управление в Пловдив. Наложена му е парична гаранция от 1000 лева.

Според събраните до момента доказателства, в неделя на улица „Полковник Сава Муткуров", лек автомобил, марка Volkswagen, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк". Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране" със служител от „Общинска полиция". Заради неправилното паркиране на лекия автомобил са били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Футболистът хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби". След няколко метра спрял, след като на мястото пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно управление - Пловдив.

Установено било, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. Последвал ареста на Камбуров.

По така повдигнатите обвинения, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 2 години, пробация и обществено порицание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    28 25 Отговор
    Браво на пича, рекетът цнетна зона трябва да спре.

    Коментиран от #11

  • 2 мъдър

    48 13 Отговор
    Още един самозабравил се мърльо, който не зачита законите и хората около него. Може и тези от репатрирането да не са ок, но за всичко си има нормален подход....

    Коментиран от #3

  • 3 Софиянец

    14 13 Отговор

    До коментар #2 от "мъдър":

    Специален подход - палка, бухалка или в краен случай винкел, а скоро и огнестрелно ще вадим.

    Коментиран от #9

  • 4 Справедлив

    17 7 Отговор
    Аман от пиявици дето ние издържаме. Що общината няма специален подход, че аз да имам към нея такъв? От глад и крадене само се.чудят от къде да извлачат средства. Даже съм виждал паяк да вдига от улица, на която няма знак че се вдига, щото да не прави празен курс.
  • 5 777

    17 6 Отговор
    Долен селяндур за вътрешна употреба.. среден футболист
  • 6 Българин

    10 9 Отговор
    Браво на момчето! Трябва повече такива да има- надигнал се е срещу тиранията !!! Браво пич!!!
  • 7 Народа

    7 4 Отговор
    Палячо..
  • 8 rex

    6 3 Отговор
    палячо
  • 9 Гаврош

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Най-добрият и практичен подход е флекс с акум. батерия! Върши перфектна и безотказна работа! До сега съм го използвал повече от 20 пъти. Препоръчвам и на вас, за да се спасите от законния държавен рекет!
  • 10 Реалист

    8 2 Отговор
    Не се интересувам от селския футбол и не го знам тоя, ама само като му видя кривото селско личице в комбинация с тази нелепа прическа и ми става ясен. Комплексар дето се мисли за нещо повече, нали се води някъв известен футболист и за да унизи другите около него им метнал пред краката 30 лв. Мишка й половина, браво че са го опандизили!
  • 11 браво

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    браво,браво.сега разбрахме че требва да ги трошиме тея скоби
  • 12 Наблюдател

    4 2 Отговор
    Браво, поне да беше им теглил и един бой. Те зачитат ли законите, че и ние да ги зачита ме. Ако тези закони работеха до сега всички крадци управляващи да бяха по затворите. Купиха си изборите предварително.
  • 13 гост

    3 3 Отговор
    Ето ,заради такива като този ритнотопковец България никага няма да се оправи. Отворкото решил да се прави на мъж.Вижте ме кой съм! Ако беше в Германия или Англия.щешеда е по-нисък от тревата.Никога нямаше да се замисли ,първо да паркира на забранено място ,второ да се държи арогантно и трето да бяга от полиция.В Европа ,можеше и да го гръмнат при такива изпълнения!
  • 14 Koko

    1 0 Отговор
    Абе я да вземат да се гръмнат тея от паркиране, много им порасна работата. Не го оправдавам, ама са много нагли, не ми се пише, щото ще станат томове по темата