Отидете към основна версия

17 Септември, 2019 14:33, обновена 17 Септември, 2019 14:33 14 077 23

Арестуваха четирима сутеньори, набирали проститутки със скъпи возила (ВИДЕО)

  • проституция-
  • сутеньори-
  • трафик на жени-
  • проститутки

Момичетата били подлъгвани по родното Черноморие, работели у нас, както и в Германия

Снимка: БГНЕС, архив

Четирима души са били задържани за трафик на жени при съвместна акция на ГДБОП и спецпрокуратурата. Операциите са били извършени в Ямбол, София и Бургас. Момичетата били изнасяни в България и Германия. Информацията споделиха на пресконференция ръководителят на спецпрокуратурата Димитър Петров и директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

За да набират жертвите си, пълнолетни жени, трафикантите използвали скъпи коли, струващи по над 1.5 млн. лева, с които обикаляли заведения по морето. Там се запознавали с момичетата и симулирали чувства към тях.Чрез тези отношения жените заминавали за Германия. Там под натиск проституирали.

Другата схема на сводниците била след интимен контакт. Сексуалният акт бил тайно заснеман с камера, момичетата били заставени да проституират под заплаха, че ще се публикува записът.

Конфискувани са голямо количество пари. Според данни на прокуратурата престъпната схема е генерирала около половин милион лева.

Самите момичета вземали малък процент от заработеното, повечето отивало при сутеньорите, които са разкрити от властите именно покрай охолния им начин на живот.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини