Отидете към основна версия

3 277 12

Енев дължал по 600 лв. месечно на банките

  • инкасо автомобил-
  • обир-
  • галин гавраилов-
  • георги тодоров енев

В личния автомобила на Георги Енев, който отмъкна 1,5 млн. лева от инкасо автомобил, и изчезна яко дим, не са открити никакви предмети свързани с кражбата. Това заяви за Факти. бг.  говорителят на Окръжна прокуратура Пловдив Галин Гавраилов.Личният автомобил бе открит вчера край с. Храбрино.

Не са открити нито специални опаковки, нито касетки, нито пари не са открити, не е открит и личния му GSM, както се появи информация в някои сайтове,  според Гавраилов. По думите му спекулации са и публикациите, които информират, че той оставил в автомобила си и оръжието. Не зная дали все пак е въоръжен, коментира прокурор Гавраилов и допълни, че тази информация за преобличане  и наличие на пистолет в автомобила, нито може да я потвърди, нито може да я отрече, защото не му е понятно подобно нещо.
Все още не е ясно дали Енев е напуснал страната. "По официални пътища след като е обявен за общодържавно издирване не е напускал страната", каза прокурор Гавраилов. В момента върви процедура за пускане за международно издирване на Енев в Шенгенската информационна система и Интерпол.

На Гавраилов не му е известно също, че двама очевидци са видели Енев как претоварва парите от служебния в личния автомобил. Не сме установили категорично някакви свидетели, които да са очевидци на престъплението. Ако бъдат установени, естествено, те ще бъдат разпитани, каза прокурор Гавраилов.

От разпита на колегата му това, което можем да кажем е, че няма доказателства колегата му да е замесен или пък някое трето лице поне до момента, каза прокурор Гавраилов.

Основната версия, по която се работи това е задлъжнялост на Енев към банките. По наша информация той има задължения от кредити към банкови институции, които са в размер на 600 лева месечно, а доходите му са 500 лева чисто на месец.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини