Отидете към основна версия

5 347 34

15-годишната Стилиана тръгна на училище на 4-и февруари и изчезна, виждали ли сте я

  • стилиана-
  • изчезнала-
  • енина

Родителите на момичето са пуснали молба за издирването му в местното РУ „Полиция“, обходени са всички адреси на нейни познати и приятели, но нямало и следа от нея

Деветокласничка от казанлъшката професионална гимназия по лека промишленост и туризъм е в неизвестност от 4 февруари, съобщи бащата на 15-годишната Стилиана Димитър Игнатов.

За последно тя е напуснала семейното жилище в село Енина заранта миналия четвъртък като казала че отива на училище. Била е облечена със сиви дънки, бели маратонки и червено яке на квадратчета.

Родителите на момичето са пуснали молба за издирването му в местното РУ „Полиция“, обходени са всички адреси на нейни познати и приятели, но нямало и следа от нея.

По телефона Димитър Игнатов сподели, че дъщеря му и друг път е бягала от вкъщи, но най-често отивала при баба си и след ден или два се прибирала. За пръв път обаче мобилният ѝ телефон бил изключен. Нямало движение и във ФБ-профила ѝ, където към името си момичето добавило и прозвището /Дявола/.

От семейството са дали мобилен телефон 0876595071 за връзка с хората, които могат да дадат някаква информация за Стилиана.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.

Свързани новини