Отидете към основна версия

8 298 27

Ето я колата, с която бе убита учителката във Враца (СНИМКИ)

  • враца-
  • учителка

Извършителят, който блъсна и уби жена е избягал зад граница веднага след деянието. Той е на 23 години и е обявен за издирване

Появиха се първи снимки на автомобила "Ауди"А6, с който бе убита учителката Цветана Цекова във Враца. Тя беше блъсната на булевард "Васил Кънчов", а водачът избяга от местопроизшествието в незнайна посока.

При специализирана акция на полицията в града вчера бе открит автомобилът. Извършителят, който блъсна и уби жена е избягал зад граница веднага след деянието. Той е на 23 години и е обявен за издирване.

Веднага след инцидента той е отпрашил с немското возило в посока към квартал "Нефела", а там край нива бе открит изоставен автомобилът, който отне живота на пресичащата учителка.

По колата от дясната страна се вижда счупено предно стъкло от удара, което е причинило травмите по тялото, довели до смъртта на жената.

След удара Цветана Цекова беше транспортирана във врачанската болница в тежко състояние, където въпреки усилията на медиците, тя почина.

В съботния ден разследващите качиха автомобила на специална платформа и го закараха в двора на полицията за допълнителен оглед, след който да изяснят кои са причините за фаталния край. Предстоят експертни огледи.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини