Отидете към основна версия

5 019 27

Проговориха съседи на убиеца от „Люлин“

  • съседи-
  • убиец-
  • люлин

Издирваният мъж създавал проблеми и преди, казват хората 

Снимка: БГНЕС

Задържаният за убийството на млад мъж в столичния "Люлин" и друг път е нападал хора. Това става ясно от видеоклипове, разпространени в интернет. Те са заснети през март тази година. За това свидетелстват и негови съседи пред bTV.На един от записите се вижда как 24-годишният Денис Мустафа Камел Ал Газзи блъска възрастен мъж и го поваля на земята, крещейки: “Ще те убия!”
На друг запис той плаши с думите: “Защо ме караш да извадя мачете от джоба си и да те наръгам, а!? Ще те убия!” После посяга с юмрук към човека, който го записва с телефона си, разказват от novini.bg.

Денис Гаази се предаде във вторник в полицията, след като в неделя закла 36-годишен мъж в столичния кв. “Люлин”. Жертвата Илиян Илиев (32 г.) празнувал раждането на дете на свой приятел. Компанията направила и заря. Това подразнило съседа им Денис, който отишъл при празнуващите и започнал да ръга с нож Илиян. Веднага след това избягал.

Според съседи издирваният правел проблеми и преди. Редовно размахвал нож пред хора, дори и срещу деца в “Люлин”.

В социалните мрежи жена на квартала се оплака, че дни преди убийството той блъснал с колата си жена, минавайки на червен светофар.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини